Najdi forum

Kam naj se obrnem?

Ne vem kje naj zacnem.. nevem niti na koga naj se obrnem.. z njem sem dolgo.. celo vezo je po zaporih.. od zacetka je bilo vse prelepo potem pa se je zacelo..zaljivke, udarci.. izpad za vsako besedo, dretje, maltretiranje.. vsakic upam da bo drugace.. dozivela sem panicnih napadov malo morje.. tolcenje z glavo v zid, nezmoznost dihanja.. vsakic je med tem slonel nad mano in se drl da zanalas to delam da ga hocem unicit.. danes je bilo enako.. nemorem vec, vse sem naredila zanj, pozrla vse. Nikoli ni nic dobro.. nevem a se ga bojim ali se bojim same sebe.. vem samo da nemorem vec.. vara me po spletu.. ko mene ni verjetno naroca ku**ve.. ko sem znjem se dere name ponizuje zbada.. ko grem domov enako.. vracam se vedno znova.. nevem vec kaj storiti.. o meni laze vsem in me blati, pa sem zanj naredila vse marsikaj kar nihce nebi.. laze vse in vsakogar.. kaj naj storim?? Predolgo sem v tem in neznam iz tega.. boli me, boli fizicno in psihicno..

Pozdravljeni,

pišete o tem, kaj doživljate in pravite, da ne zmorete več… Živite v nasilnem odnosu, škodljive posledice pa se odražajo ne samo na vaši psihi, ampak tudi v odzivih telesa (panični napadi, dihanje itd.).

Razumem, da je težko obrniti tok dogajanja in narediti spremembo, vendar se zanjo lahko odločite le vi sami. Predlagam pa vam, da si morda poiščete strokovno pomoč psihoterapevta, ki vam bo pomagal ozavestiti škodljive vzorce, in vas podprl na poti okrevanja ter samospoštovanja.

Srečno!

Suzana Gliha Škufca

Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom 01/366 77 21 [email protected]

New Report

Close