Najdi forum

kam na zdravljenje?

Zdravo!

Zanima me, kje se je (poleg Anonimnih alkoholikov) še možno zdraviti? Ali obstaja kakšen spisek na internetu? Sem iskala, pa ne najdem nič. Hvala!

M.

Lep pozdrav!
Zdraviti se je mogoče po vseh psihiatričnih institucijah po Sloveniji! Možno se je zdraviti tudi v komunah Skupnosti Srečanje, pri Dr. Janezu Ruglju in ostalih skupinah Anonimnih Alkoholikov. Tudi Centri za socialno delo imajo v svojih programih osebne pomoči skupine za Alkoholike.

Zavod Pelikan - Karitas Celodnevni pripravljalni center Cesta na Polževo 4 1294 Višnja gora TEL.: 051 339 725 E-MAIL: [email protected] SPLET: www.pelikan.karitas.si

Zdravo!
Rad bi samo dopolnil g. Robija; in povedal,da imajo najdaljši staž zdravljenja in pomoci alkoholikom pri nas Klubi oz. Društva zdravljenih alkoholikov. Ta društva delujejo s pomočjo terapevtov, ki se redno izobražujemo in sodelujemo skupaj z drugimi terapevti s cele Slovenije. Reči moram, da smo pri svojem delu uspešni, sa pri nas uspešno vzdržuje abstinenco večina zdravljencev.
Za kakšno informacijo več pa mi lahko pišete na email: [email protected] pa lep pozdrav vsem!

pozdravljeni !

Nujno rabim nasvet kako naj se odvadim piti,kjer začeti itd prosim za nasvet hvala

New Report

Close