Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Oftalmologija kam na pregled

kam na pregled

pozdravljeni!

že dolgo časa premišljujem o pregledu za oči, nisem bil že kaki dve leti, vmes sem sicer menjal/kupil novi leči – vendar opažam občasno nek pekoč, izjemno suh filing v očeh. očal tud nimam, samo zdaj bom dobil denar tko da jih bom imel možnost kupit ker samo leče brez očal vemo da ne gre – jaz pa nimam očal ža kaki dve leti:( v levem očesu znotraj spodnje veke opažam tudi nek rdeč flek, ki pa nevem kaj je. občasno imam zlasti zjutraj v očeh nek špikajoč filing k sčasoma izgine. zgodilo se mi je da sem imel v očesu trepalnico a sem jo k sreči kmalu spravil ven. drugače pa imam astigmatizem. moram na pregled – napotnico od splošnega zdravnika že imam. zanima me kje so z napotnico pregledi brezplačni in kje v ljubljani bi se lahko naročil.. pa če mogoče veste za kak naslov ipd.. bi vas lepo prosil da mi sporočite.

lp!

Za preglede na napotnico je najbolje, da vprasate v zdravstvenih domovih in vam bodo povedali ali imajo oftalmologa ali ne.

mag. Kristina Mikek, dr.med. spec. oftalmologije Morela okulisti d.o.o. Center za očesno refraktivno kirurgijo Tehnološki park 21, stavba D, 3.nadstropje Ljubljana Tel: 01 5102340 www.morelaokulisti.si

tam nisem dobil kakšnih posebnih naslovov, okulista tam nimajo

New Report

Close