Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? kam na kolonoskopijo? kje na spletu čakalne vrste?

kam na kolonoskopijo? kje na spletu čakalne vrste?

Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje s kolonoskopijo? Kje ste jo delali?
In kje na spletu lahko najdem čakalne vrste za preglede po SLo? Na koncesijo.

Za sorodnika smo lani poleti iskali na področju Ljubljane in Gorenjske. Najkrajša čakalna vrsta je bila v Medicinskem centri Iatros v Ljubljani. Čakalna vrsta lani cca 1,5 meseca, zaposleni prijazni in točni glede naročene ure.

http://www.iatros-mc.si/index.html?a=vkjesmo.html

Imela sem jo konec novembra, preklicala živo in mrtvo.
V diagnostičnem centru Bled so me bili pripravljeni sprejeti v roku 3-eh tednov, če bi imela označeno rubriko hitro.
Vsepovsod drugje bi čakala do 3 mesece.
Potem pa sem dobila v bolnišnici NM v roku 10-ih dni, sem poklicala, so mi dali uro in datum, jaz sem jim poslala napotnico in je bilo opravljeno.

v Rogaški kolk vem je hitro, ma mene tu bolj zanima kdo o. kje bi mi jo delali v spl.anesteziji, ker sicer ne bo nič.

Ma, kolikor sem se jaz zanimala, se anastezije ne poslužujejo kar tako vsaj pri nas ne.
vsepovsod so mi samo svetovali, naj grem do svojega zdravnika, in naj mi da pomirjevala.
menda v anasteziji izvajajo v tujini.

Pa odkrito rečeno, meni je bilo zelo neprijetno,ampak če gledam nazaj, nebi bila za tistih 15 minut bila pripravljena iti v anastezijo.

Moje mnenje.

New Report

Close