Najdi forum

kam na dopust-poceni

Ali ima kdo kakšen dober naslov kam iti na morje, moj sin je star 5 mes in avgusta bi šli z možem na morje ampak ne daleč malo čez mejo na hrvaško, ali ve kdo za kakšne dobre ponudbe ne predrage?
lp

Najbolj poceni dopust imaš doma v lavorju.

Ko ima para kupa se u moru a ko nema kupa se u lavoru!!!!!!!!

Predlagam last minute variante.

LP
EvaK

Nataša A to ni bilo najbolj prijazno! A misliš, da če človek nima za Kanarske ali Sejšele, potem najbolje, da ostane kar doma, v “lavorju”??
Saši in njeni družini (sploh dojenčku) bo dopust prav gotovo prijal, ne glede v kakšni finančni situaciji so.

Torej: cenejše variante dopusta: šotor, najem kamp prikolice (malo poglej po internetu, S. Oglasniku, če kdo oddaja lastno kamp prikolico), direktno pri domačinih, pa tudi večina turističnih agencij ponuja ugodne variante (morda app za 2 osebi) in plačilne pogoje na več obrokov. Morda ne bi bilo slabo malo povprašati prijatelje, sorodnike, znance, če si kdo pripravljen deliti stroške dopusta in bivati v npr. večsobnem app. Takšne in podobne ideje pridejo večkrat prav in so resnično cenejše.

Prijeten dopust vam želim!

Slaba sala- to se ti pa res ni najbolje posrecilo …

Jaz sem prav danes malo listala kataloge in našla solidno ceno za nas tri. Sin je star 10 mesecev in v septembru mislimo iti na morje. Našla sem Rabac, hotel Mimosa ali Narcis. Midva z možem bova za 7 polpenzionov plačala 102000. MIslim, da ni tako drago pa še blizu Slovenije bomo. Gledala sem KOmpasov katalog. Lp

Je res še kar ugodno tole na Rabcu: 49.900 na osebo, polpenzion
Poglej na link:

zdravo,

Veš kaj, jaz bi ti pa predlagala toplice v Sloveniji. Imaš krasno izbiro npr. Radenci, potem Moravci hotel Ajda in še in še… Kar naprej imajo neke akcije z raznimi popusti. Pa še zelo so prijazni, hoteli so zares čisti , hrana pa dobra v nekaterih hotelih naravnost odlična. Jaz sicer nimam dojenčka(upam da se mi nekega dne nasmehne tudi ta sreča – čeprav ne kaže najbolje) ampak mislim da bi blo to super. Voda v bazenih je čista, temperature vode pa zelo različne, takoda boš sigurno našla pravega za svojega malčka. Pa še ni tako pomembno če vam zagode vreme…, saj uživate v topli vodici. Navsezadnje pa še najboljše… ostaneš v Sloveniji, dom ti je blizu, zdravnik… itd.
Kakorkoli se boš odločila ti želim lep dopust,

BRINA

Mi smo bili v Maju v Strunjanu.

Stanovali smo v hišicah počitniškega društva Škofja Loka. Vse skupaj sploh ni bilo drago. 3.000,00 SIT / dan, ne glede na število oseb. V hišici sta dve spalnici (v vsaki dve postelji), kopalnica, kuhinja in terasa oz. balkonček.

Pokliči na Občino Šk. Loka – počitniške kapacitete in povprašaj, če je kaj prosto v avgustu.

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

Takšne pomoči te nisem prosila tako da z takšnimi glupimi forami ti piši svoji mami ali komu drugemu. Če nimaš kaj bolj pametnega za napisat raje ne piši ker sebe delaš neumno. Kar pa mislim da se vsi strinajo.
Verjetno pa se sama kopaš v “lavorju” in to predlagaš še drugim, ampak ne hvala jaz se ne bi, ponudi to svojemu dragemu, verjetno mu je še od lanskega leta tok všeč, da se bo z veseljem še letos tako lepo imel na dopustu “v lavorju”.
lp

Vsem ostalim pa najlepša hvala pa bom že mal pobrskala in kej najdla.
Hvala lepa.
lp

Pa veš, Nataša A, da si to čisto pravilno povedala – najceneje je doma v lavorju ali pa vsaj recimo v kopalni kadi. Prenočišče je zastonj, na kosilo se pa povabiš enkrat k mami, drugič k tašči, tretjič k prijateljem itd. Pa še za kopalke ne rabiš metat proč denarja. Hvala za idejo, jaz osebno jo bom kar uporabila. Zame je dopust že dejstvo, da ni treba zjutraj zgodaj vstati in odbrzeti v službo med težake. Juhuhu, počitnice so tu!

A zdaj se vse nataške strinjate z lavorjem, ker jaz nisem prosila za zako pomoč, ampak sej je vseeno če vam tko paše pa se kopajte v lavorju ali v banji.
lp

New Report

Close