kam je izginil naše mnenje
Ja, res je forum izginil. In to ta, ki je imel največ odgovorov. Okolo 80 vsaj.
Pa še nisem natančno prebral posta o prostati od g Žoharja.
Upam da so tehnične težave.
Namreč včeri se zjutraj ni dalo na forum, in je pisalo da forum prenavlajo oz ažurirajo.
Upam, da hobotnića nima tudi tu svojih lovk.
Tko bom reku.
Med civiliziranimi ljudmi bi pričakoval vsaj en stavek, če je bil in zakaj je bil forum snet.
Francozi?
In to se sklada z nonstop posti gospe Petre, kjer piše, da naj bomo pridni, če čmo da nam dovolijo.
To budi v meni sum, da je nekdo stopil v kontakt z njo pa mogoče še katerim in rekel:
ALI-ALI.
No in pol so ukinli in napisali kakšni da mormo biti. Nič grizti ali lajati, le lizati.
In dali nam bodo skoraj do konca oglodano kost.
Hov.
Se mi zdi, da smo samo še trije, ki jih te stvari zanimajo. Ne sekiraj se. Kot bi rekli naši nekdanji južni bratje:”NAJJAĆI OSTAJU!”
Bomo pač začeli kritizirati in napadati v šifrah. Velja?
Me zanima kdo ima toliko vpliva, da ga je moral Primož ubogati. Francozi niso. Kdo so smo ugotovili že na Forumu MDGL.
Pošlji oblikovano (24-05-05 22:45)
Meni ni niti najmanj všeč, da so temo kar izbirsali, ne da bi nas enkrat samkrat samo opozorili. Vem tudi, da Primož ni brisal, ker je treba Primožu vedno poslati sporočilo na forum “o forumu Med over net”, tam pa nisem zasledil, da bi kdo zahteval brisanje te teme.
Če pa je to storila Petra, ki je moderatorka tega foruma, me pa zanima, kaj jo je tako zbodlo v oči, da se je odločila izbrisati celo temo in ne le posameznih objav v njej in to brez predhodnega opozorila.
Petra, čakam na vaše pojasnilo kaj se dogaja?? To kar se dogaja zdaj, se ne strinjam. To je kot, da nam gluhim ne dovolite do svojega mnenja, kaj šele do SVOBODO GOVORA???
Zdi se mi, da ste izbrisali forum na to temo, ki je bilo več kot 80 odgovorov, zato ker je bilo veliko resnice, predvsem o Maji Vugrinec in ste zaradi tega to temo odstranili?
Si sploh upate, ne da bi obvestili vašo namero?
Po vaši krivdi bo več hudih krvi med nami………
Kaj naj gluhi počnemo, če nimamo pravice do svoje besede, mnenja, vprašanja,… ????????????????????????????????????????????????????
Svoboda govora je ena izmed temeljnih človekovih pravic, človekove pravice posameznikov pa so omejene s pravicami drugih. Svoboda govora je omejena z naslednjimi človekovimi pravicami:
– Varstvo človekovega dostojanstva in integritete (nikogar ni dovoljeno žaliti)
– Domneva nedolžnosti (nikogar ni dovoljeno po nedolžnem kriviti. Vedno se domneva, da je oseba nedolžna, dokler ji ne dokažeš krivde).
– Prepoved mučenja (Prepovedano je verbalno nasilje nad ljudmi)
– …
Lepa beseda na štiri oči res dosti zaleže. Neke vrste hipnoza.
V trenutku nekdo spremeni mnenje za 180 stopinj, spregleda.
Sveta preproščina.
Eni živijo v čist nekem drugem svetu.
Imate tako zvezo in vodstvo kot si jo zaslužite.
Tud teletekst na Tv je idealen za vas, še predober.
Če bi izpustili vsako tretjo besedo, bi še vedno bil dober, saj pove več kot 50%.
A tudi o Avstraliji? Račune, aviosnske karte, hotelske račune..
Tako bom rekel.
Kaznivo v ti državi skoraj nič ni več, očitno.
Kaj pa pravi morala, poštenja in ostalo itak nobenga ne briga več.
Na pravnike pa itak ne dam nič.
Tam ni važna pravica ampak zakon.
Pa stalno kažejo pravico s tehtnico. Laž nad lažmi.
Zakonitost (plod parlamenta) ne pa pravica ali resnica ali morala.
Skratka sklepam, da si videl tudi papirje o Avstraliji.
Skratka še enkrat: tako situacijo maš kot si jo zaslužiš.
Ne jamraj ampak poj od radosti.
Vse je v najboljšem redu.
Rekel bi da je PO VAŠI MERI.
Aja, kako pa je kar zginila kandidatura od gospe Petre na volitvah.
A si tud te papirje vidu.
Al pa je imela ona le privide, da je kandidirala na volitvah?
Ne, papirjev o Avstraliji nisem videl. Nič nisem videl o Avstraliji, vendar pa bi lahko videl tudi te papirje, če bi prišel v MDGL ali pa na Zvezo in lepo prosil zanje. Tudi o izginuli Petrini kandidaturi mi ni povedal ničesar. Vse ti bo lepo razložil, če boš prišel v društvo. Ali lahko prideš v sredo, 1.6.2005 ob 17. uri v MDGL?
Miha je že zelo lepo napisal, pa bom vseeno dodal:
Ni problem v tem, da nisi videl papirjev o Avstraliji! Problem je v tem, ker ti še zdaj ni kapnilo, da bi jih moral videti, ker bi ti jih MORALI pokazati!!!! Če jih pa niso, bi jih ti (in drugi gluhi) MORALI zahtevati! Ste jih? Seveda ne!
In probelm je tudi v tem, da se tega niti ne upate zagtevati!!!
Šele potem se pojavi naslednji problem: tudi če bi jih zahtevali, vam jih ne bi pokazali! Rekli bi, da je vse OK! In vi bi spet verjeli!!!!
Je zdaj kaj bolj jasno, kje je problem?
Rešitev uganke (za tiste malo mamj brihtne): PROBLEM JE SAMO V VAŠIH GLAVAH! ODPRITE SI JIH!
P.S. v ta namen sploj ni treba uporabiti sekire!