Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kam hodite (se vozite) na morje?

Kam hodite (se vozite) na morje?

Včasih se je hodil v Lucijo (predvsem mulci 15-17), nato v Premanturo, zdaj se na Pag. Še kam drugam?

Za vikende Pulo (Stupice) in Krk Baška (Bunceluka). Ta vikend nikamor. Naslednji v Umag.

LP, Ink

Mi imamo parcelo v Stupicah :). Ravno v ponedeljek sem bil tam. Jo imate tudi vi? 🙂

No, in ker sem letos šele začel zahajati tja – kje so najboljše plaže? Sem bil tam pod kampom dol in na oni strani proti Kamenjaku (za kampom).

Za vikend v Punat-kamp Konobe, kjer imamo prikolico.

Nimamo parcele. Gremo kampirat s šotorčkom. si vedno najdemo tak luškan plac. Je nad to plažo kamor se hodiš komat (gleda proti kamenjaku). Smo tik ob morju tako, da vodo vidiš iz postelje – blazine. Res je lepo. Kopat pa se hodimo daleč tja kjer je Safari. Tam si poiščemo samotno plažo ali pa nekaj zalivov nazaj proti Stupicam. Ponavadi je tam zasidranih polno čolnov – čudovito. v vodi je mivka. Če pa se mi ne da it pa skočim kas sem spodaj (tvoja plaža) in nazaj pred šotor.

Ti je lepo v Stupicah? Meni zelo.

LP, Ink

V Koper.

Ko se nakopam, me pa Tejči pelje v Najs Traj na pijačo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Midve greva zelo radi v kamp Škrilo na Krku.

Bila pred tremi tedni za vikend. Kar lušno. KO prideš misliš, da si prišel med cigane in da je kamp brezvezen. Ko pa ga prečešeš ugotoviš, da je prav prijeten. Kot taka mala vasica polna lesenih hišk in potk.
Se bom še vrnila.

LP, Ink

V Brazilijo 🙂

kamorkol, le hrvaške se izogibam!

--------------------------------- carpe diem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close