Najdi forum

kam greste na dopust?

Rada bi vas vprašala kam greste kaj na dopust?
Mi bi šli nekam v prikolico, ali bungalov z 2 letnim otrokom.
ALi tudi v apartma..nekje v Istri, kjer so lepe plaže za otroke.
Mi lahko kaj priporočate???
Hvala

Mi gremo drugi teden, 29.4. – za en teden v Umag, Sol Polynesia, ker si ne upamo bolj daleč ( pričakujemo naraščaj, ki naj bi bil sicer nekje v začetku julija – ampak nikoli se ne ve… ). Imamo pa enega štiriletnika, ki se že noro veseli…
Sicer tam še nismo bili a znanci pravijo, da je zelo vredu, najeli smo apartma za tri osebe ( cena 30.000,00 sit, kar se mi zdi full poceni ).
Kaj bomo počeli? Tam so fajn igrišča za otroke, malo bomo ribarili, pa sprehajali se bomo, raziskovali, počivali…z otroci itak nikoli ni dolgčas…

Kamorkoli že greste – UŽIVAJTE!!

Tudi midva s fantom greva drug teden v Umag, Stella Maris, Umag je resnično mesto, kjer se malčki lahko igrajo, saj je veliko toboganov, bazenov, 2x luna park…priporočam Umag, ne bo Vam žal

Nani 🙂

tudi mi gremo drug teden v stella maris…
kje so tam igrala…

Draga Miša,

*v Stella Marisu ne boste zgrešili luna parka, ki sta ponavadi 2 vsak na eni strani glavne ceste ob glavnem teniškem igrišču
* na palži “umetno jezeru” tako mu jaz pravim blizu belega mostu, pa so tudi napihnjeni veliki baloni v razno raznih oblikah, kjer otroci lahko mirne volje skačejo, cesta okrog jezera je urejena za rolanje in popeljete se lahko z vlakci Katoro-Stella Maris-Umag
*ob plaži pa je veliko urejenih sprehajalnih stez ob jezeru tako za vas kot za vaše malčke, kjer boste ob sprehajanju naleteli na bazene, tobogane

No upam da se boste fajn imeli, pa da bomo imeli lepo vreme v Umagu 🙂

Nani 🙂

V Sol Polynesia, upam da bo vreme.

Mi gremo konec avgusta v Sol Polynesia. Lani smo bili prvič v teh apartmajih in nam je bilo zelo všeč. Tamali je bil čisto preč, ker smo imeli “svojo hišico”. Sicer smo pa do plaže imeli pet minut, sence je veliko, igral je tudi dovolj, za gradove smo imeli mivko… Pa večerni sprehodi so bili tudi oh in sploh. Aja, poleti imajo še mini klub – razne igre in dejavnosti za otroke od 4. leta naprej pa tja do najstnikov.

New Report

Close