Kam dati psa, otroci so se ga naveličali
Boš vidla, ko se te bo hčerkica naveličala, pa te bo vrgla v dom, pa nikol pršla obiskat, zanjo boš stara nebodigatreba. No takrat se boš mogoče spomnila tega psa, ki se ga je tvoja razvajena pamževka naveličala, in ti zlata mamica, ji delaš samo dobro, ko izpolnjuješ njene ušive ukaze. Mami kupi! Mami vrzi, nočem več.
Bravo!
Avtorica, saj nisi polnoletna kajne, v kateri razred hodiš?1 ali 2 ? Ne saj se hecam, najbrž si vstopila v vrtec in imaš starše, ki nimajo pojma o osnovni vzgoji svojih otrok. Ampak pisati pa že znaš, seveda so v tej smeri starši pohiteli, saj moraš biti vendar “pametnejša” in nekoč višje izobražena od sosedovih otrok. Ker sami niso imeli možnosti ali pa so bili preleni, da bi kaj več dosegli v življenju, boš morala zdaj ti popraviti njihove napake. Osnovnih človeških vrednot te pa ne učijo? Boga revčka. Nimaš nobene tetice, ki bi te učila, da so živali živa bitja in ne pliškoti?
Hm… jst ne razumem ene stvari… strinjam se da je hčerka totalno razvajena in nima nikakršne ne samo neprave vzogje.. ampak to da se je naveličala psa in želi imet papagaja je popolnoma normalna stvar za otroke. čisto vsak otrok njenih let bi se tega verjetno naveličal. je pa ja za psa treba skrbet… mene bolj zanima koliko možganskih celic ima mama, ki je psa kupila na voljo hčere. mislim…idiotizem je, če je mislila da bo otrok skrbel za psa…
kar se tiče ”cuckoljubcev”… hm… IQ sorazmeren s temeraturo na Kredarici… in žal mi je če v življenju niste imeli psa.. ne veste kaj zamujate. tista. ki pa je omenila da ga je imela in da je psu vseeno kje živi in kdo mu daje vodo… bom rekla samo da se mi smiliš, da se ne bomo spusitli na prenizek nivo. taki ljudje ste razlog za toliko živali v zavetiščih in toliko trpečih bitij… uglavnem v bodoče… ne odločajte se za žival, če ji nimate namena posvečati pozornosti ter skrbeti zanjo. dokler je živa…