Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kam dati psa, otroci so se ga naveličali

Kam dati psa, otroci so se ga naveličali

Boš vidla, ko se te bo hčerkica naveličala, pa te bo vrgla v dom, pa nikol pršla obiskat, zanjo boš stara nebodigatreba. No takrat se boš mogoče spomnila tega psa, ki se ga je tvoja razvajena pamževka naveličala, in ti zlata mamica, ji delaš samo dobro, ko izpolnjuješ njene ušive ukaze. Mami kupi! Mami vrzi, nočem več.
Bravo!

Matr, pasjeljubci ste res nemogoči. Človk realno napiše, pa ga napadete. Ni čudno, da morte s kužki čas preživljat, ker do ljudi ste sila napadalni. Sej če bi vaši kužki razumeli človeško govorico, bi jo tudi popihali po hitrem postopku, ko bi razumeli, kaj pride iz vaših gofelj.

Vidi se, da v življenju nisi imela psa, da govoriš take bedarije! No upam, resnično upam, da ga tudi nikoli ne boš imela. Pa ne samo psa, katerokoli žival.[/quote]

Sem imela psa, tko da pišem iz izkušenj. Tko da si naštelaj ta svoj detektor malo, ker ti laže.

Kot da psa briga. Ti avtorica s tem nickom si res ena navadna kuzla polna egoizma.

Jaz sem za to, da se pes da boljšim ljudem preko zavetišča, namesto da trpi. Gledam na korist psa. Tko da si tudi ti popravi ta detektor, ki ga imaš v glavi, ker tudi tebi laže fejst.

Če res ni provokacija, potem pelji psa v zavetišče. Marsikdo je še slabši, še vpraša ne ampak psa enostavno ven vrže.

Cela drama, da pes menja lastnika. Se starsi locijo, pride nov ata, pa ni pol toliko cirkusa kot ce se menja lastnik psa.

Podarite ga dobrim ljudem. Takim, ki bodo zanj lepo skrbeli in ga bodo imeli radi, ne glede na to, da je grd in neubogljiv. So pa vsi psi neubogljivi, če jih ne vzgajaš in kaj naučiš.

Pes vedno postane tak,kakršen je njegov lastnik.

Si čisto navadna p….., ki se nikoli ne bi smela razmnožiti in bi tako svetu naredila vsaj malo usluge.
Sicer pa upam in želim, da se te tvoji otroci čim prej naveličejo. In naj po netu sprašujejo, kam te naj dajo, ker si jim odveč.

Tebe in tvoje pamže bi blo treba evtanazirat, al pa v Gmajnice poslat!! Sam osebno bi vas raj vse pobila, psa pa k seb vzela!!

krama je hudič, pazi se!!!

veterinar je pravi naslov in lahko noč.[/quote]

ti si pa isto fuknjen kot prfuknjena avtorica posta, jst bi oba2 dala evtanazirat, drugač pa (hvala bogu) živali ne evtanazirajo za brezveze, more bit tehten razlog (bolezen) ne pa umsko nedorasel lastnik!!!!!!!!!!

Avtorica, saj nisi polnoletna kajne, v kateri razred hodiš?1 ali 2 ? Ne saj se hecam, najbrž si vstopila v vrtec in imaš starše, ki nimajo pojma o osnovni vzgoji svojih otrok. Ampak pisati pa že znaš, seveda so v tej smeri starši pohiteli, saj moraš biti vendar “pametnejša” in nekoč višje izobražena od sosedovih otrok. Ker sami niso imeli možnosti ali pa so bili preleni, da bi kaj več dosegli v življenju, boš morala zdaj ti popraviti njihove napake. Osnovnih človeških vrednot te pa ne učijo? Boga revčka. Nimaš nobene tetice, ki bi te učila, da so živali živa bitja in ne pliškoti?

To je pa pravi obraz cuckoljubcev, ki bi kar otroke pobijali. Je jasno, zakaj si taka fenica cuckovja, saj ti drugega ne preostane, bednici ubogi ;).

In kaj ima krama veze tu?

Čez kolk časa boš vprašala kam dat hčerko naveličala sem se je!

What goes around, comes around…tudi pred tabo so še leta življenja! Le glej, da se ne boš še velikokrat spomnila tega ubogega psa, gnida razvajena.

Pes naj ostane doma, saj se je vaju verjetno tudi že naveličal, vaju pa v rejo, vsako drugam.

Problem je mati, ki ne zna vzgajati otroka, oziroma naveličanost hčerke in čudno obnašanje psa je rezultat čudne mame. Zato je treba prevzgojiti mamo, da bo znala vzgojiti otroka, ki bo potem cenil psa kot najboljšega prijatelja in ne kot igračko, ki jo lahko zavržeš.

bogi psiček, ali mislišiš, da je igrača. Če bi hčerka prej zares hotela psa se ga nebi naveličala, pa naj bo še tako grd in neubogljiv. Sigurno je bolj luškan od tebe in tvoje hčerke. S papigo bo isto.

Hm… jst ne razumem ene stvari… strinjam se da je hčerka totalno razvajena in nima nikakršne ne samo neprave vzogje.. ampak to da se je naveličala psa in želi imet papagaja je popolnoma normalna stvar za otroke. čisto vsak otrok njenih let bi se tega verjetno naveličal. je pa ja za psa treba skrbet… mene bolj zanima koliko možganskih celic ima mama, ki je psa kupila na voljo hčere. mislim…idiotizem je, če je mislila da bo otrok skrbel za psa…
kar se tiče ”cuckoljubcev”… hm… IQ sorazmeren s temeraturo na Kredarici… in žal mi je če v življenju niste imeli psa.. ne veste kaj zamujate. tista. ki pa je omenila da ga je imela in da je psu vseeno kje živi in kdo mu daje vodo… bom rekla samo da se mi smiliš, da se ne bomo spusitli na prenizek nivo. taki ljudje ste razlog za toliko živali v zavetiščih in toliko trpečih bitij… uglavnem v bodoče… ne odločajte se za žival, če ji nimate namena posvečati pozornosti ter skrbeti zanjo. dokler je živa…

New Report

Close