Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Kam bi se preselili ce bi imeli navoljo dovolj denarja??

Kam bi se preselili ce bi imeli navoljo dovolj denarja??

Za begunce Nemčija!!Zame Avstrija,Italija,Švica,Hrvaksa,Danska,Svedska,Nemcija, Anglija,Francija,Španija,Portugalska,Moldavija,Nizozemska,Belgija……Pa vase???

Greenland 🙂

Čist nikamor. Ostala bi točno tukaj, samo več bi potovala.

Točno tako. Jaz enako!

sem se že preselila … nemčija, čleprav avstrija bi bila tudi v redu 😉

nekje, kjer si še vedno dovolj blizu, da greš lahko v nuji tudi dvakrat na mesec domov pogledat, za koliko je slvoenska vlada zvišala davke 🙂

veš kako bom rekla, ni toliko važno, kam, važno je kdo je ob tebi in če so ti ljudje všeč … brez dobre družbe greš lahko samo nekam na samo v kako džunglo ali pampo …

Kako je v Nemčiji Boljše kot v Slo Je grem tud v Nemčijo!!!

samo boš moral pohitet … zdaj prednosti imaš malo, ker imaš kakšno šolo slovenskega porekla narejeneo (tudi če je samo OŠ, bo veljalo), pa mogoče si se nemščino celo učil …. nič bo treba malo na internet pogledat, baje je veliko na facebooku skupin, kje so kakšni zdomci v nemčiji, pa malo povprašat 😉 ampak ti priporočam delo, ne socialnih transferjev 😉 imaš vseeno več pravic, pa zavarovanje te pride ceneje …

Če bi imela dovolj denarja, mislim da bi ostala v Sloveniji. Sicer ne vem, če v domačem kraju, ampak v Sloveniji pa verjetno.

Avstralija………….

Točno tu bi ostala, kjer sem. Bi bilo pa fino imeti več denarja.

Po moje bi se preselila na Škotsko, sam z res veliko denarja, da bi tam špilala gospo 🙂

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

V sloveniji. Imam tocno to kar si zelim svojo zemljo svoj gozd imamo kmetijo, posestvo…..bi pa imela vec denarja za potovanja in izobrazevanja za tisto kar me privlaci.

Bemtiš kako si zmišljuješ!
Imaš kmetijo, posest, gozd in kaj vem kaj še vse, ti bi pa z denarjem potovala in se izobraževala. Ja kdaj ljuba duša, če kmetje stalno garate in garate in nimate časa niti dihat? Ccccccc, no, pa smo te ujeli 😛

Denarja imam sicer dovolj tudi za kakšno bolj eksotično destinacijo, vendar mi je tu čisto lepo!

Hehe, jaz bi se pa preselila v katero od dežel beguncev 😉
Ne, hecam se. Bi se pa preselila nekam na toplo, pa da je morje, da je bolj nenapredna dežela, a mirna, brez nekih pretresov. Všeč mi je recimo Kuba, pa Urugvaj in Peru, tudi del Indije, Tajska, Tajvan, kakšna taka dežela, kjer poznajo elektriko in internet, a je daleč od nore civilizacije.

Španija, Cota dorada…..sanje….https://www.google.si/search?q=%C5%A1panija+costa+dorada&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjLvuH5-qvJAhUGEywKHY6SDf8Q_AUIBygB&biw=1280&bih=900

Imaš kmetijo, posest, gozd in kaj vem kaj še vse, ti bi pa z denarjem potovala in se izobraževala. Ja kdaj ljuba duša, če kmetje stalno garate in garate in nimate časa niti dihat? Ccccccc, no, pa smo te ujeli :P[/quote]

Cas ni problem… vendar je se vedno premalo denarja. Zakaj lahko bi za 3 tedne najela ljudi, ki bi delali za to pa nimam densrja ljudje pa tudi potrebujejo in ne bodo prisli delat za nekaj evrov. Izobrazevanja pa so tudi draga in nekatera so v tujini. Torej v vsakem primeri potrebijem vec denarja. Si pa dobrodosla lahko pustis email in bos videla kje sem doma in se pokleperali bova malo. Si zato…

Imaš kmetijo, posest, gozd in kaj vem kaj še vse, ti bi pa z denarjem potovala in se izobraževala. Ja kdaj ljuba duša, če kmetje stalno garate in garate in nimate časa niti dihat? Ccccccc, no, pa smo te ujeli :P[/quote]

Cas ni problem… vendar je se vedno premalo denarja. Zakaj lahko bi za 3 tedne najela ljudi, ki bi delali za to pa nimam densrja ljudje pa tudi potrebujejo in ne bodo prisli delat za nekaj evrov. Izobrazevanja pa so tudi draga in nekatera so v tujini. Torej v vsakem primeri potrebijem vec denarja. Si pa dobrodosla lahko pustis email in bos videla kje sem doma in se pokleperali bova malo. Si zato…[/quote]

Bemtiš, spet kontradiktornost!
Kmetje pravite, da ga ni za dobit delavca, ki bi pomagal na kmetiji, zdaj bi pa za kar 3 tedne najela več ljudi. 😛
Preko maila ne bova videli, kje si doma 😉

jaz na Malkovec, od konca oktobra do začetka februarja.
pa še poleti parkrat po en teden.

…zelo na jug….NZ, Avstralija…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close