Najdi forum

Lep pozdrav!

Poleti sem od osebne zdravnice dobila napotnico za psihiatra zaradi motenj hranjenja (prenajedanje). Nevem kam naj se obrnem. Bila sem na polikliniki in tam so mi dali naslov zdravnice, ki pa ima polno zasedeno. Nevem kam naj še grem. Napotnica mi poteče 31.2. pa še zmeraj nisem našla pomoči.
Prosim vas za pomoč.

Najlepša hvala.

To res ne kaže na dovolj dobro urejeno možnost zdravljenja na področju motenj hranjenja.
Niste omenili svoje starosti, starejši od 17 let se lahko obrnete se na Klinični oddelek za mentalno zdravje, Zaloška 29, kjer deluje Oddelek za motnje hranjenja, ki ga vodi dr. Sernec.
Možni naslovi, kam po pomoč k psihiatru v Ljubljani so še:
dr. Reljič, Nazorjeva 1
Sicer poizkušajte še enkrat na Polikliniki, v psihiatričnem dispanzerju in povejte, da tam, kamor so vas poslali pomoči niste dobili. Poizkusite lahko tudi pri katerem drugem psihiatru, ki sicer ni posebej usmerjen v to problematiko, pa vam bi bil pripravljan pomagati.
Bodite vztrajni, imate pravico do pomoči,

Z lepim pozdravom,
Marija ANderluh

Lep pozdrav
Najlepša hvala za odgovor.

Srata sem 20 let. Na polikliniki so me poslali k dr. Reljičevi, pa ima ta polno zasedeno.
Pred nekaj leti sem na polikliniki obiskovala dr. Hrastarja, mislite da bi lahko sla tudi k njemu (z isto napotnico)? Moje težave s prenajedanjem namreč niso edine in približno vem zakaj so nastale oz. kaj je vzrok, vendar sama ne znam premagati nobenih od teh težav (anksioznost, zelo, zelo slabo mnenje o sebi,…)
Se enkrat hvala za odgovor.

Pozdravljena,
mislim, da se lahko oglasite pri dr. Hrastarju z isto napotnico, saj pregled ni bil opravljen. Če vas dr. Hrastar ne bo mogel sprejeti, prosite, naj vas naročijo k hateremu od drugih zdravnikov na polikilini. Včasih morate biti vztrajni. Glede nizkega mnenja o sami sebi: morda ne bi bilo nesmiselno povprašati za delavnice na temo Samozavest za punce, ki jih pripravljajo na Ženski svetovalnici. Obsegajo nekaj srečanj po uro in pol in so lahko v pomoč tudi vam. Pokličite jih in povprašajte.

Lepo pozdravljena,
Marija Anderluh

Poskusi na svetovalnici za motnje hranjenja MUZA na Kongresnem trgu.
01 4250338.

New Report

Close