kaljeno steklo-KJE ?
Drago… Koliko pa je debelina stekla?
Mi sicer ne prodajamo stekla direkt, ker imamo steklene predelne stene, skupaj z aluminjastimi profili, ampak pri nas cela stena z Alu profilom najvišje možne kvalitete pride manj…
Steklo, če bi ga direktno prodajali, bi prišlo okorg 100 eur na m2 pa bi še vseeno imeli kar zaslužek glede na nabavno ceno, no ja, sicer se s tem ne ukvarjamo, ampak da boste vedeli koliko preplačate…
A delate morda tudi steklena vrata?
Jaz namreč iščem steklena vrata po razumni ceni, pa za to dvoje ni videt, da bi pasalo skupaj…
Če jih izdelujete, se toplo priporočam za kontakt na [email protected]. Hvala!
Delamo – sem poslala ponudbo na meil, ker pač reklama na forumu ni zaželjena. Je več sistemov vrat in težko je govorit na pamet, ker je steklo lahko v različnih barvah, z vzorci, brez, karkoli, cene vrat so z alu okvirjem vred, in 10 mm navadnim prozornim kaljenim steklom tam okrog 700 EUR brez ddv.
Za tole bi pa tudi jaz prosila za ponudbo, ker iščemo steklena drsna vrata s kaljenim steklom.
Prosim za ponudbo na mail [email protected]
Hvala.
Živijo!
Jaz sem našel eno delavnico v Ljubljani Steklarstvo Slokan na Zaloški cesti
imajo neverjetno veliko ponudbo in izbiro kaljenega stekla, ker ga sami kalijo, cene so pa zelo sprejemljive in lahko rečem zelo poštene.Naredijo vam kar si izmislite,po želji
Mislim,pa da je najbolje če vsak zainteresiran sam povpraša pri njih kar ga zanima
Poglej ga modela, zafrknil si se :D pa to ni res!! Prav amatersko. Sem vedel, da po raznih forumih na debatah sodeujejo kar glavni akterji in si rihtajo posel s kao dobrimi izkušnjami ni priporočili, v resnici pa sam sebe priporoča kot tretja oseba 🙂 To je zelo očitno po forumih, ampak tako se ni pa še noben zafrknil.
Dva posta višje pišeš kako imaš dobro izkušnjo, potem pa z istim imenom in številko govoriš, da kar ti to narediš. Hahaha..same lovske se po teh forumih.