Najdi forum

Kaljeno steklo

Potreboval bi 7 kosov kaljenega stekla debeline 3mm velikosti 1550 x 650 mm.
Dobil sem dve ponudbi in so se mi zdele malo predrage in tako iščem najboljšega ponudnika.

Le pozdrav
Robert M.

Robert če rabite kaljeno steklo lahko pokličete 041 755 673, zanima me za kaj rabite 3mm a ni to švoh raj bi dal 4mm kaljeno pokličite pa vam dam ponudbo za 3mm in 4mm. Hvala lepa

3 mm se ne kali, mi damo 4 mm.
Info cena na kos z ddv je 50 EUR, za vse pa še 10 % popust.

Pri nam je cenej 4mm kaljeno pokličite 041 755 673

Se mi zdi, da je cena 50 eur za tako steklo zelo visoka… Steklar bi moral biti cenejši, glede na to, da imajo proizvodnjo stekla.

Take mjere stekla vam zriktam po kosu od 30 do 35 evrov odvisno kje ste doma. Hvala lepa pok: 041 755 673.

Nabavna je cca 2? eur (nočem točno napisat, ker to nižanje cen ni vedno najbolj fajn…), verjetno je 35 potem že kar nizka cena in za steklarja kar ok… ampak 4 mm.

2 EUR prodajna cena kaljenega 4 mm stekla – BEDARIJA.
Po priporočenem ceniku sekcije steklarjev pri OZS, je cena rezanega 4 mm stekla 28,30 EUR, kaljenje 4 mm stekla pa 26,00 EUR na m2.

Tale, ki pušča tule telefonsko pa seveda lahko naredi za tako ceno, ker on kupi steklo brez računa ali pa ga vrže stran, naredi brez računa, državi ne plačuje ne davkov , ne prispevkov, le sebe, pa kakega črnca mora preživeti. Poznam takih malo morje in dokler bo tako, NE JAMRAJTE, kam gre Slovenija.
Vključno s tistimi, ki dajo takim delo zato da ”prišparajo”, potem pa stokajo, ker ne morejo uveljavljati garancije, pa ker so jih obrtniki nategnili itn.

Vidiš, ko narobe bereš 🙂 Napisala sem 2? – dva in vprašaj, ki pomeni številko, no moja je še nižja od tvoje… Nisem pa niti imala namena napisat… Iz podobnih razlogov kto praviš in ja se sicer strinjam z napisanim… Po drugi strani se pa ne čudim več, da se to dogaja, no pri nas si tega ne moremo privoščit na tak način delat.

New Report

Close