kaljeno steklo
Zanima me, s katerim dobaviteljem kaljenega stekla skupaj z montažo, ki ima spremeljive in poštene cene ste bili do sedaj zadovoljni. Malo sem pobrskala po netu in sem ugotovila, da cene varirajo tudi do 100 eur in več na m2.
Če mi kdo lahko koga priporoči bom zelo vesela. Sem pa iz okolice Ljubljane.
Hvala in lp,
Meta
Pozdravljeni.
Lahko mi na email pošljete kaj točno potrebujete in se bom pozanimal,ter vas obvestil o ceni.
Moj email: [email protected].
Lp
Poglej na steklo v kuhinji. Res kvalitetno, neverjeten izbor slik in grafik. Kvaliteta pa neverjetna, hitri natančni, skratka vse kot mora biti. Meni je lokalni steklar delal steklo s fototapeto pred tremi leti. Izbrala sem ga, ker je bil ugoden, izdelek katastrofa, letos pa mi je možek podaril novo steklo in res ni primerjave. Gospa je prišla izmerit, pripravila cel kup res lepih računalniških simulacij s sliko moje kuhinje in potem so zmontirali v pol ure, steklo od pulta do omaric, luknje za vtičnice do milimetra natančno, stiki zatesnjeni kot se šika, nobenih razmazanih ostankov silikona, res super. Fototapete pa se kar ne morem nagledati, moja kuhinja je sedaj kot nova, čisto nekaj drugega kot prej. Res ne morem verjeti kakšna razlika od prvega do zadnjega izvajalca. S… hvala še enkrat.
Najbolje je, da pošlješ konkretno povpraševanje steklarju. Torej, debelina, vrsta stekla ( prozorno, optiwhite, satinato), namen ( kuhinjsko – fototapeta, barvano, tuš steklo, namizno steklo ). Povej za kaj rabiš steklo, mere.
Če ne veš, kakšno steklo, pa pokliči in povprašaj: