Kalijev askorbat z ribozo
Pozdravljeni!
Kalijev askorbat pomaga pri vseh vrstah rakavih obolenj. Kurativa je 3x na dan. Lahko pa pošljete zdravnikom v Firence meil na
http://pantellini.org/?page_id=45
Mislim, da znajo tudi angleško in vam bodo odgovorili.
Iz srca vam želim vse dobro,
Lara
Lara, rada bi preverila, če sem prav razumela (glede sestavin za izdelavo kalijevega askorbata): navedene količine veljajo za en odmerek, doziranje pa je 3 takšne odmerke na dan? Preverjam zato, ker sem zasledila, da se nikakor ne sme prekoračiti predpisanih odmerkov. Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Jaz že tudi nekaj časa odlagam z operacijo, ker še nimam nobenih težav. Tole, kar opisuješ, mi odpira nove poti in bi rada poskusila z alternativo. V kolikem času pa se pozna, če se tumor manjša?
Lara, če lahko kalijev askorbat z ribozo naročim pri tebi, se mi prosim javi na [email protected]
Oprosti, ampak na kakšne težave pa čakaš…… da se razširi, nastanejo metastaze in ko se potem ne more pomagati z naravo, niti s kemoterapijo, ker je že prepozno?
Žal poznam preveč zgodb, ko so se predolgo odločali in podlegli bolezni. Poznam ginekologinjo, ki je že upokojena in tudi ona mi je omenjala žalostene zgodbe, ko so odklonile zdravljenje je in se ni dobro končalo.
Ja odločitev je tvoja, ampak mene kar zamarzi, ko to berem. Jaz se borim z naravo in medicino, sprejela sem bolezen, se sprijaznila in je veliko lažje.
Moja sorodnica je dala čes zdravljenje 23 let nazaj, moja sošolka 10 let nazaj in se veliko drugih…vsem je bilo glavno gonilo ozdravitev z medicino in naravo…so zmagale in se vrnile se močnejše.
Vse dobro ti želim in seveda ozdravitev.
Pozdravljena.
Kalijev askorbat ni alternativno, temveč komplementarno zdravljenje. Koliko časa rabi, da se stanje izboljša je odvisno od tumorja samega. Nekaterim se stanje izboljša že po treh mesecih, drugi potrebujejo več časa. V Firencah zdravnik po potrebi tudi dvigne dozo kalijevega askorbata, vendar mora to biti strogo pod zdravniškim nadzorom, ker takrat zdravljenje lahko že spremljajo stranski učinki in rabi zato tudi vse potrebne izvide: srce, jetra, ledvice, krvno sliko, urinsko sliko,… V nekaterih primerih uporabijo tudi kortizon kot pomoč. Vse poteka skrbno pod zdravniškim nadzorom, zato sami ne smemo jemati kalijev askorbat več kot 3x na dan. Do 3x na dan, tudi doživljensko, ne spremljajo stranski učinki, razen če ni intolerance na askorbinsko kislino ali če je prisotna hiperkaliemija. Meni, za vsak slučaj, vsakih 6 mesecev preverijo kalij v krvi. Do zdaj ni nobenih težav. V eni dozi je 150mg askorbinske kisline (vitamin C), 300 mg kalija in 3mg riboze. Vitamin C je najpomembnejši antioksidant, kalij je zelo pomemben za pravilno delovanje vseh celic, riboza pomaga srcu ponovno vzpostaviti energijo in omogoča, da se C vitamin popolnoma vsrka v naše telo, saj bi ga drugače z urinom precej izločilo. V bistvu, v kalijevem askorbatu ni nič takšnega, kar bi lahko našemu telesu škodilo, lahko samo zelo koristi. Če pa to dozo dvignemo več kot 3x na dan, lahko to privede do hudih zdravstvenih težav in celo smrti.
Na operacijo pa ne čakat.
Lara
ko pa pišeš, da pomaga, zakaj pa bi potem šla operirat.
kakor vidim, je to tudi kemija, pa še kortizon uporabljajo. Jaz sem mislila, da je to kaj naravnega.
koliko pa potem stane na mesec, če je treba vzeti 3x na dan?
in vsi pravijo, da če nekaj pomaga, da lahko tudi škodi. Kako pa je s tem?
če lahko naročim pri tebi, mi sporoči naslov na moj meil.
hvala za odgovor.
mona
Pri kalijevem askorbatu žal ni naravnih izvlečkov, kljub vsemu imajo odlične rezultate in, da bi to škodilo nisem še zasledila. Žal, edino lastna izkušnja pove kako deluje. En mesec kure s kalijevim askorbatom stane 45 eur, lahko si pa to tudi sami pripravljate doma in cena se izdatno zniža. Vse tri sestavine kupite posebej in jih hranite v temnem in suhem prostoru, saj so precej občutljive na vlago in svetlobo. Kupite tehtnico, ki meri tudi miligrame in trikrat na dan sami to pripravite. Ne smete pa uporabiti kovinske žličke, da ne pride do oksidacije.
Kar se operacije tiče, tukaj ne morem prevzet odgovornosti za svetovanje, to področje pripada izključno zdravnikom. Lahko tudi pišete meil na pantellini.org in povprašate njihovega zdravnika kakšne izkušnje ima s tem. Žal, več kot toliko ne morem pomagati. Lahko opišem le lastno izkušnjo in izkušnje drugih bolnikov, ki sem jih spoznala in kateri so vsi potrdili pozitivne izkušnje kalijevega askorbata. Negativnih izkušenj sploh nimam.
Lara, sem si prebrala tvojo zgodbo in sem res vesela, ko vidim, da si se odločila, da jo podeliš z nami z namenom, da pomagaš tudi vsem drugim. Hvala ti za to, iz srca!
Na srečo (še) nimam raka in menda niti rakavih celic še ne, tako da vsaj glede tega na srečo ne delim usodo ljudi, ki se ti oglašajo. Se mi je pa po treh letih vrnil pozitiven PAP test in ravno včeraj sem podpisala, da ne nameravam naprej po zdravnikovih navodilih in nasvetih, tako kot nisem tega storila 5 let nazaj, ko sem bila na istem, kot sem zdaj. V okoli dveh letih po prvem takem stanju sem si namreč uspela popolnoma normalizirati bris in, kot bi rekel moj ginekolog, leta 2010 sem ga imela optimalnega. Žal pa se očitno bolezen vrača vedno na isto mesto, tako sem maja letos ugotovila, da se je stanje nekje v novembru 2013 ali pa celo nekaj prej, spet vrnilo na svojo staro pot. Zadnji odvzem brisa je bil še celo nekoliko slabši. Hja, no, očitno bo to moj večni izziv. Ne bojim se, da si ne bi mogla spet pomagati sama, sploh ker vem, kako in kaj. Ker pa si želim, da mi se ta nesrečna reč ne bi nikoli več vrnila in ker mi je danes “slučajno” prišel pod roke članek o tebi, se sprašujem, če mogoče ne bi bilo prav, da bi svojemu zdravljenju dodala tudi kalijev askorbat. Ne vem pa, ali naj ga jemljem preventivno ali kurativno, glede na to, v kakšnem stanju je moje telo. Kaj bi mi ti priporočala?
Med drugim bi te rada vprašala, kaj meniš o tem sestavku kalijev askorbat ……. . Misliš, da bi domača proizvodnja tudi na tak način lahko pripomogla k našemu zdravju? Kaj se ti zdi? Trenutno je namreč tudi moje finančno stanje bolj slabo, po tistem tvojem nasvetu, ki ga ponujaš tu gor, pa se mi zdi malo zakomplicirano izdelovati to zdravilo sam, sploh, ker je treba biti tako zelo precizen v tehtanju. Ne vem, no. Vsekakor bom vesela, če mi boš povedala svoje mnenje. Že v naprej hvala!
Pozdravljena Lara!
Prebrala sem članek o blagodejnih lastnostih kalijevega askorbata z ribozo in jih nameravam preizkusiti. Nimam raka, imam pa vrsto avtoimunih bolezni, pri katerih prav tako baje pomaga, pri čemer pa seveda ne nameravam opustiti rednega zdravljenja po metodah uradne medicine. Kakšno je vaše mnenje? Ali imate kakšne izkušnje z jemanjem preparata v tvegani nosečnosti pacientke z avtoimunimi boleznimi oz. za podporo pri zanositvi z biomedicinsko pomočjo? O tem nikjer nič ne piše.
Vnaprej hvala za vaše mnenje!
Se strinjam, da ne opustite medicinsko zdravljenje, zraven pa vam bo kalijev askorbat v pomoč. Z njim zdravijo tudi neplodnost. Če ste že noseči se o dozi pogovorite tudi z osebnim zdravnikom. Razen C vitamina, kalija in riboze, drugih sestavin ni. Na spletni strani pantellini.org ni zaslediti posebnih navodil za nosečnice, vseeno se z zdravnikom posvetujte. Pri avtoimunih boleznih naj bi se kalijev askorbat jemal 2x na dan, se pravi boste na dan prejela 600mg kalija, 6mg riboze in 300mg C vitamina. Med eno in drugo dozo naj minejo vsaj 4 ure.
Upam, da sem vam bila kaj v pomoč.
Lep pozdrav,
Lara
Najbolj so mi všeč posti od uporabnika “sebaseba”, saj se vidi da ni obupan naivnež, ampak da dejansko nekaj ve in razume delovanje zadeve…raje poslušajte nasvete takšnih ljudi kot pa nekaterih ki poskušajo na račun vaše bolezni mastno zaslužit kot npr. to podjetje ki ti prodaja zadevo za 45e, ki si jo lahko sam narediš za 2e…verjetno je res tako kot je napisal “sebaseba” praktično enako kot če bi jemali vitamin C…
Vidim da je uporabnica zgoraj jasno napisala da pri raku trebušne slinavke definitivno ne pomaga nič – s čimer se strinjam, saj je tudi moja babica umrla za njim pa smo poskušali vse živo in je tudi zdravnik rekel da ni pomoči pri tem raku… Zato se mi zdi kar malo nesramno in nespoštljivo, da ženska napiše da ji je mam umrla 3 tedne nazaj in da pri tem raku ne pomaga nič, ti pa direkt pod njen post spet napišeš da pomaga pri VSEH rakih…na podlagi česa je ta trditev? Rekla kazala….
citiram: “V kolikor pa napisano na spletni strani drži (Na/K črpalka itd.), bi delovalo na določenih rakih ne pa na vseh, konkretno tistih, kjer so celice bolj aerobne narave, npr. mišične, možganske”
Tako da ne slepit ljudi…No, čeprav je včasih tudi sleplenje ljudi lahko koristno, saj lahko pride do ozdravitve zaradi placebo efekta…
Svetujem vsakemu, naj najprej osebno preveri v Firencah na Fundaciji Valse Pantellini resničnost podatkov in naj vzpostavi stik z ljudmi, ki se s kalijevim askorbatom zdravijo preden objavi nekaj kar sploh ni preveril. Na tak način lahko nekomu, ki mu zaupa samo vzame možnost, da bi lahko ozdravil. Tudi “sebaseba” ni osebno preveril, ne v Firencah, ne pri pacientih, ki se s kalijevim askorbatom zdravijo. Naj še enkrat poudarim, da v Fundaciji Pantellini delajo zdravniki, kemiki, biologi in fiziki, kateri vsekakor vejo o čemu govorijo.
Torej, najprej se osebno odpravite v Firence. Pogovorite se z zdravniki in ostalimi, ki tam delajo.
Vzpostavite stik z ljudmi, ki se tam zdravijo s kalijevim askorbatom. Z veseljem vam bodo pokazali izvide. Potem šele lahko komentirate. In če citirate samo enega, kateremu zdravljenje ni uspelo, brez niti vedet, koliko časa se je sploh zdravil in v kakšni fazi je rak bil in kakšne vrste so bile rakave celice, še ne morete kar na slepo podajati mnenje.