Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja kakšno zavarovanje

kakšno zavarovanje

Imam svaka ki je žačasno zaposlen v tujini. Čez eno leto se bo vrnil v domovino. Letos mu poteče zavarovanje katerega ima v tujini zato se želi zavrovati pri nas. Imel bi nezgodno in življensko zavarovanje. Prosim za nasvet katero zavarovanje naj vzame, kje in informativni izračun za plačilo cca 50 eur mesečno ali je boljše letno. Zanima me če lahko kje v slučaju poškodbe uveljavlja dnevno odškodnino kljub tumu da ne bo zaposlen pri nas. Bo v rednem delovnem razmerju vendar na čakanju za upokojitev.

Pozdravljeni!
Tudi pri nas ima Lahko sklenjeno Življensko in nezg. zavarovanje.Edina ovira je lahko slabo zdravstveno stanje ali invalidnost.V nezgodnem zavarovanju je lahko vključeno tudi dnevno nadomestilo zaradi poškodbe.Za izračun pa mi pošljite sledeče podatke na moj email:
-Letnica rojstva
-Doba zavarovanja
-Mesečni znesek varčevanja(50 eur?)
-Podatek o zdravstvenem stanju

Želim vam lep dan in lepo pozdravljeni!

[email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close