Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kakšno je “pametno” darilo za 4,5 letno punčko?

kakšno je “pametno” darilo za 4,5 letno punčko?

Kaj naj kupim nečakinji, ki je edinka in ji starši že tako kupijo vse kar si zaželi? Kakšne so pametne igrače za to starost, da se bo še kaj naučila in zamotila, ne da se bo takoj naveličala?
Hvala vsem!

Karta za lutkovno igrico in ker Miklavž nima časa, jo pelješ ti.

Moja deklica, ki je ravno toliko stara se rada igra igro spomin, domine, zlaga puzzle, prebira knjigice, zelo rada kaj izrezuje, lepi…Pravtako pa so še vedno aktualni dojenčki, za katere skrbi.

Naša prav tako. To je vedno aktualno,četudi ima vsega polno rit.

Sestavljanke in knjige.
Poznam eno lepo knjigo z različnimi šegavimi izštevankami: Enci benci na kamenci

Mi imamo 2 del in naša pozna vse na pamet.

Če kupiš kakšno knjigico ali tiste delovne zvezke (Učim se šteti, Učim se pisati, … primerne od 4-6 let) ali kakšen set za izdelovanje česa (nakita iz perlic, zapestnic, risanje, …) … take stvari zmeraj prav pridejo.

Pa Lego kocke… Naša 4.5 letnica se z njimi zelo rada igra; dobiš pa tudi vsemogoče komplete.

sem zadnjič videla v baby centru komplet za sestavit in pobarvat ptičjo hišico…zdraven se malo hrane za ptičke…nekaj ustvarjalnega in koristnega.

Pri naši bi trenutno najbolj zažgalo karkoli za ustvarjanje. Škarje, selotejpi, bleščeča pisala, lepila z bleščicami, nalepke, samolepilni kolaž…

Strašno rada tudi posluša pravljice in pesmice na CDjih. Muco copatarico, Mojco pokrajculjo,…

Lahko pa kupiš kakšno lepo knjigo. Čudežni vrt ali Drevo pravljic. Čudoviti knjigi. Sama ju bo lahko pregledovala dolgo, ker sta obsežni, za branje je pa tudi dovolj vsebine, da knjiga zlepa ne bo šla iz mode.

jaz sem svoji rozici kupil kolo, se danes govori da ji je bilo to darilo najlepse v zivljenju

Pa kaj takega:
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

New Report

Close