Najdi forum

Kakšno izobrazbo imate???

Te zanima za Slovenijo ali Hrvaško?
Jaz imam nono nekaj kilometrov iz Portoroža (proti solinam) in smo se ponavadi hodili kopat k Ribiču. Tako se reče tisti divji plaži. Tam nisem bila že vsaj tri leta. Zdaj ne vem, kako je tam. Če te zanima, ti napišem, kako se pride do tja.

Žal je pri nas gneča povsod.Lepo je od Fiese proti Strrunjanu,vendar je težko dostopno.S kakšnim čolničkom pa bi se dalo priti do samotne plaže.

Bila bi zelo hvalezna…Lahko pa tudi kaksno varianto na Hrvaskem,vendar ne prevec dalec..Hvala vsem..

Greš iz Lucije na glavno cesto, v smeri proti solinam.
Pelješ se kak km, nato imaš za ovinkom na levi strani gostilno, Pri Tinetu.
Peljep se mimo gostilne še nekaj metrov, kjer je na desni avtobusna postaja, takoj nato pa cesta, ki gre navzdol. Ko prideš do dol, zaviješ na desno in se nato pelješ do konca po tej ozki cesti, ob morju. Na koncu je veliko parkirišče, zraven gostilne pa je vhod na plažo. Ta je res divja, nimajo nič urejeno. No, vsaj gostilno imaš zraven, ko je čas za kosilo.

Pa prijetno kopanje! (voda pa ne vem, kako je čista!)

Vrtnica
Tukaj v Sloveniji se mi zdi, da je plaža zelo dobra na Debelem Rtiču malo naprej, ki se reče pri policajskem kampu tam je super ni gneče pa tudi za otroke je užitek gledam, ki starši pridejo tam z otroci in tam jim je užitek to je prvo. Za Hrvaško pa bi ti povedala, da najboljše, je v Maredi tam je suuupppeeerrrr
Verjami tudi tam zelo rada pohajam bila sem že vsepovsod ampak tukaj mi je najbolj všeč ti si pa izberi vrtnica, da boš uživala z svojimi otročički želim ti veliko slanega morja pa veš še kaj vedno, ko sem na plaži razmišljam kaj pa, če je kdo tukaj na plaži, ki se po forumu dopisujemo pa nevemo kaj misliš je tako imam prav? oziroma mislim tako ti si recimo na plaži jaz tudi ti ne boš vedela, da jaz sem marelica jaz pa za tebe, da si ti vrtnica kaj ni tako?
Vrtnica veliko užitka pa piši kaj.
P. S. marelica je komaj sedaj uspela za računalnik celi dopoldan sem imela ene dirke oz opravke. Saj tudi to je delo.
L.p. marelica

Prav lepa hvala ;soncnica,marelica in Irena.
Upam,da bomo nasli kaksen prijeten koticek za uzivanje..Bom porocala,ko se vrnemo.Lepe pozdravcke vsem..

Marelica -daj bodi tako dobra, pa o Maredi kaj več napiši – kje je lepo za se kopati…. Jaz tam še nisem bila, gredo pa v en apartma tja konec avgusta moji starši in otroci.

Ali ni to malo izven teme? Pogovarjali naj bi se o izobrazbi!

Draga marelica , lepo pozdravljena !
Mene tudi nisi omenila, ampak se ti vseeno oglasam,ker vedno z zanimanjem preberem tvoja mnenja.
imam visoko izobrazbo (geodezija) ker pa z poklicem nisem bila zadovoljna (ves,praksa je navadno cisto nekaj drugega kot studijska pricakovanja) sem se preusmerila v racunalnistvo. pred cca. 15 leti se je to dalo, je pa bilo treba opraviti en res velik kup tecajev ( se vedno je treba, da z znanjem ne zaostajam).
Ker pa me zanima se veliko drugih stvari, sem naredila se vec jezikovnih tecajev (nemscina 3,italijanscina – se traja,anglescina),pravkar pa sem se vpisala se na tecaj restavriranja starin.KEr pa bi rada sla na svoje (programer sem ze predolgo in vidim, da mladini nisem vec kos) nameravam jeseni se na racunovodski tecaj.
Kot vidis,mislim, da je treba kar korajzno v solo in starost za to ni ovira (jaz imam 41, pa se o Spelinem dedku preberi – bravo)
Poglavje o zdravju je pa zalostno – upam,da ti gre boljse !
Tudi sama imam zdravstvene probleme, z mlajso hcerko pa sploh!
Ampak mislim,da je treba potegniti crto cez preteklost in vse hudo in gledati z optimizmom naprej!Ker ce vlacis s sabo bolecine preteklosti, ti to pobere veliko moci,ki jo se kako rabis, da spremenis sedanjost na boljse.

Kar pogum in veliko zdravja !
Moza pa le razvajaj,kajti mozeva ljubezen je res trdna skala, na katero se opres,ko gre vse narobe !

Lep pozdrav iz Primorske (tudi jaz!)!
Andrejka

jure1……KRIVA sem,kaj zdej???!!!

Vracam vas nazaj na prvotno temo o izobrazbi..pa oprostite.Cao

vrtnica vrtnica!!!
Nič kaj ne bodi jezna pa čeprav smo skrenali z teme tudi to mora biti vsem se pa opravičujem, če jim ta tema ne odgovarja SORy.
Špela vseeno ti bom napisala kako je v Maredi zelo zelo lepo nimaš boljšega. Plaža je enkratna blizu imaš wc za otročičke no pa tudi za nas takoj za obali lahko kupiš sladoled mesto je lepo pa gneče ni meni je tam o. k. Hodila sem vsako leto v Maredo pa čeprav bi lahko šla kam drugam jaz ne samo Mareda in pika.
No takrat sem hodila v Maredo, ki sem še bila na štajerskem sedaj pa jo tudi obiščem ob vikendih z možem sva tudi po zimi šla v Maredo saj veš, da ni sezona je vse mirno lepo se sprehajaš ob obali. Špela pojdi tudi ti malo v Maredo ne bo ti žav tvojim pa želim veliko užitka v Maredi tebe Špela pa prav lepo pozdravljam, če boš drugi teden šla na dopust mi bo dolgčas za tabo ampak boš imela kaj za prebirati tukaj po forumu piši kaj pa tebi in tvoji družini želim veliko lepih trenutkov lepo te pozdravlja marelica.
P. S. Jurel oprosti in ne bodi hudi, če smo skrenali z teme saj veš, da pogovor tako nanese tebi tudi želim lep preostanek dneva.
vrtnica ne se sekirati, če si ti skrenala z teme pač tako nanese nisi ti kriva ti samo piši kaj te zanima ne oziraj se na druge tako kot sem se jaz včasih sekirala saj mi ni prav nič koristilo .vrtnica želim ti lepe počitnice samo uživaj in se oglasi kaj lep pozdrav od marelice.

Redno “vas”berem, komentiram pa samo včasih. Imam visoko univ.izobrazbo, študiram magisterij.
Najbolj pa me je v forumu navdušila drzna, preprosta, iskrena in pogumna Marelica.

Draga Tina
Hvala ti za lepo mišljenje o meni. Verjotno imaš podobne lastnosti tudi ti. Lep preostanek dneva ti želi marelica PIŠI KAJ

Draga marelica!
Sem ti napisala mail ze pred dvema dnevoma. Ali ga nisi dobila????

Draga Tina
Resnično si me presenetila, da si mi poslala tvoj email samo jaz ga nisem dobila zelo vesela sem, ki si se spomnila, da mi pošlješ tvoj email daj prosim te napiši mi ponovno pa bova rekli kaj več preko najinih emailov. Vedno si dobrodošla pri meni piši mi in ne me pozabiti iskrene pozdrave ti pošilja marelica.
PIŠI MI HVALA

Poberite puško iz koruze!!!!

Mito

Se globoko strinjam, vsa čast Marelici.

Tudi jaz se strinjam. Ostani taksna kot si.

Hvala za nasvet, Mito! Ampak ta “puška” je že tako zarjavela,
jaz pa najbrž tudi (vsaj kar se guljenja šolskih klopi tiče).
V sedanji situaciji sem službeno preobremenjena, da bi razmišljala ponovno o tem. To prepuščam mladim, ki prihajajo
za nami in so še polni elana ter visokoletečih ciljev.
Sicer pa, na mladih svet stoji, ne?

Urša, Urša. Meni si se pa ti zdela malo bolj energična. Pa takole mlatiš s puško po kuruzi.

New Report

Close