Najdi forum

Kakšno izobrazbo imate???

Zdravo,

imam višjo šolo (VI. st.), poklic: ekonomist.

Lepo se imejte še naprej in lep dopust vsem, v kolikor še niste bili.

Živjo jurel
O ti si pa na tako visoki nogi lepo lepo sory, ko te nisem omenila saj sem se vsen opravičila kar mi je bilo v glavi teiste sem napisala pa še piši kaj si zanimiv lepo se imej
L.p. marelica

Ja no spet imam nekaj za napisati
Sandra želi vsem lep dopust (hvala ti) samo jaz sem vedno doma na dopustu oz veliko je turistov pri nam. V hribe rada ne hodim
kaj mi preostaja drugega kot po službi grem na plažo.
Vsem želim prijeten dopust posebej vam želim srečno vožnjo lahko ste še ne vem kako previdni pa ne moremo nič pomagati, ker naletimo na norce, ki divjajo po cesti mislijo, da so sami na cesti.(Se strinjate?)
Vso srečo marelica

Marelica, kadar naletim na temo, ki se mi zdi zanimiva, se vedno oglasim. Sicer pa, izobrazba ni vse. Poznam nekaj doktorjev, ki so pravi butci (da so povrh še domišljavi, niti ne omenjam), in nekaj zelo razgledanih in inteligentnih ljudi z nizko izobrazbo. Jaz včasih pravim, da sem naredil doktorat samo zato, da uradno nisem butelj.

Marelicas – od kje pa si in koliko si stara – če seveda želiš povedati?

Pozdravljeni!
Imam sicer srednjo šolo in “skoraj” višjo stopnjo faksa.
“Skoraj” zato, ker sem se takoj po dveletnem rednem študiju morala zaposliti v firmi (štipendija). Zaradi nagajanja (šef se je bal, da bom imela, kot podrejena, višjo izobrazbo kot on), nisem uspela dokončati izpitov, ki so bili v službenem času.
Potem sem pa, po domače povedano, “vrgla puško v koruzo”.

Drugače pa še imam opravljeno nižjo glasbeno šolo, razno razne tečaje, izobraževanja in nenehna izpopolnjevanja znanja za službo in izven nje (od računalništva, glasbe,športa, alternative itd.). Na splošno se mi zdi, da se kar naprej nekaj učimo in učimo. Je že tako! Lp Urša

Lepe pozdrave vsem se posebno marelici,ki je odprla tole temo.
Jaz sem po poklicu vzgojiteljica dokoncano imam visjo solo,zakljucujem pa visoko,trenutno sem na porodniskem dopustu kajti imam sincka starega sest mesecev.Hcerka pa je stara pet let…uhhh ze prevec pisem..
Vsem zelim lep dan.M

Dobra si, marelica, da se kljub težkemu življenju držiš nad vodo. Veliko sreče ti želim!

Zdravo,

pa naj se še jaz predstavim: ime mi je Nives, imam univerzitetno izobrazbo, želim si pa doseči še kaj, mogoče še en faks, ali pa magisterij, zaenkrat sicer slabo kaže, ampak vseeno si želim……….

Nives – nikoli se ne zanašaj na to, kako kaže – postavi si cilj in pojdi po poti do njega. Če si nekaj želiš, to lahko tudi dosežeš.

Draga Majda
Veseli me, da si me razumela kakšno življenje sem imela verjami mi, da mi solze potečejo, ko se spomnim slabih dni posebej pa za otroka, ki bo celo življenje nosila posledice zaradi njenega neumnega očeta. Nikoli nisem hčerki povedala za očeta kaj slabega ampak ona ga nasploh ne mara ji povem zakaj? pa mi reče ja mamica zakaj me vprašaš tako neumno saj veš kaj je delal z tabo verjami mi, da mi se srce trga še enkrat Majda hvala ti, ki vidim, da me razumeš. Ja no Špela me je vprašala koliko sem stara in od kod sem ni skrivnost zakaj? Stara sem 36 let doma pa sem z primorske tako, da v teh mojih letih sem dala 11 operacij skozi pa si lahko zamisliš samo v enem letu sem imela 6 operacij no nebi rada se spominjala o tem, ker me vse skupaj boli.
Majda Špela in vsi ostali prav lepo vas pozdravlja marelica
PIŠITE KAJ

Pozdravljena vrtnica
Najprej te prav lepo pozdravljam me veseli, da imaš ob sebi tako miceno dušico, ki veš, da nam pomenijo vse na tem svetu. Moram te pohvaliti tako, kot sem te že enkrat vedno si prijazna lepo odgovoriš na vprašanja in še marsikaj bi lahko še napisala ni zgrešeno sem si kar mislila približno kakšen poklic imaš nisem se veliko zmotila.Ostani še vedno taka pa piši še kaj in obilico zabave ti želim z tvojimi zlatimi otročički lepo se imej.
L.p. marelica

Zdravo,

ja res je, jaz imam sicer vedno 3 želje, ki so mi vodilo in motivacija za uresničitev, zdaj sem pa mal v škripcih (mogoče so leta, štejem jih 36……..)

Hja, jaz sem si študijsko pot zakomplicirala kolikor se je dalo, ker sama nisem vedela kaj bi, pa sem poslušala druge. Končala sem pravo, delala 8 let na obupnem delovnem mestu, nato pa sem se vpisala na FDV – sociologija (direktno v tretji letnik+diferencialni izpiti) in kot izredna študentka opravila vse izpite, septembra pa zagovarjam diplomo.

Glede na to, da delam v svojem podjetju, te dodatne izobrazbe ne potrebujem, vendar pa je to tisto, kar me je zanimalo. Poleg tega grem v penzijo leta 2027 :))) in do takrat je še daleč. Vem samo, da kot pravnica ne bi nikoli več želela delati in če bo potrebno, bom rajši delala kot sociolog.

Sicer pa menim, da je naložba v študij izredno pametna in se zagotovo obrestuje, je pa res, da študij zahteva dosti truda.

Pa sva ze dve Mojci…
Lp Mojca

Sem opazila, ampak mene to niti ne moti. Tvoja mnenja so pogosto podobna mojim, zato se mi do sedaj ni zdelo potrebno menjavati nicka. Če želiš, ga pa lahko.

Pozdravček!

mojca

Pozdrav

Jaz sem bolj novi na tem forumu. Imam visoko izobrazbo – matematik. Delam že vseskozi v računalništvu,sedaj na vodilnem mestu.

LP

Lepo, da si novi na tem fotumu si dobrodošel
L. p. marelica

Draga Mojca
Najprej lep pozdrav. Hvala ti na tvojem pismu, ki si napisala o slovnici ja no saj imaš prav ampak moram ti pa to povedati, da jaz sem čistokrvna slovenka, kot sem že opisevala moje življenje veš kakošno je bilo no saj delno veš. Nisem užaljena, ker sem videla, da me imate za neslovenko no pa, če tudi bi bila pa nič hudega saj oni tudi morajo živeti kaj ne? Jaz sem po rodu Štajerka živim pa na primorskem jaz sem delala v enem velikem podjetju, ki je bilo ogromno neslovenk pa še to zelo pa še danes rada berem hrvaški časopis moja tajna ali moja skrivnost saj sem že kupila slovenski časopis moja skrivnost in, ki si zapomnim takšne zgodbe sem ugotovila, da vse je prepisano iz hrvaškega v naš časopis moja skrivnost. Prosim ne me narobe razumeti tudi nisem bila na računalniku, ki nisem imela možnosti pa še čas ni dovolil ali kakšna bolezen itd. Ko sem pa sedaj z vami forumci se dopisovati sem pa videla, da imate prav resnično ni in ni mi šlo sedaj se pa IZOBRAŽUJEM malo za res malo za hec ja no samo resno mislim. Draga Mojca tvoje zadnje sem prebrala, ki si napisala, da zelo podobne predloge imaš in , če hočem, da si lahko menjaš nick komu si to namenila, ki nisi nobenega omenila? Upam, da mi boš pisala pa brez zamere pošiljam ti zelo vroč sončni žarek.
L.p marelica

Ja no sedaj pa res ne vem katera Mojca je, ki vidim, da so dve pisala pa sem tisti Mojci, ki je pisala meni pod mojo temo NAJLEPŠA HVALA VAM!!!!!
Čav

New Report

Close