Najdi forum

Kakšno izobrazbo imate???

Dragi forumci
Mene pa resnično zanima kakšno izobrazbo imate vsi vi, ki pišete tukaj na forumu.Rada bi odprla to temo seveda, če vam to odgovarja.Zanima me zato, ki poedini znate tako lepo pisati oziroma svetovati, pisati zgodbe in še in še bi se dalo naštevati.
Nekaj imen bom napisala, ki sem si jih zapomnila. Jože, sončnica, vrtnica, Sašo, sasa, saša, špela, Ula, aligator,mojca,ivana, Primož, krota, urša, brigita,frucka,no še bi se dalo naštevati še in še.Sory, ki sem imena pisala z majhno začetnico pa upam, da nič kaj hudega.Mislim, da je to za vse vas kar ena lepa pohvala upam, da mi bote pisali. Nato vam bom pa jaz malo o sebi napisala tako, da bote videli, da v mojem življenju ni bilo z rožicam posuto. Vem, da mi bote napisali, da isto pri vam ni vse idealno vem, da nikjer ni. Napisala bi mojo zgodbo pa vete kako je bojim se, da me kdo ne prepozna napisala pa bom samo okvirno mojo izobrazbo in še in še.Ne zamerite mi, jaz prvič sem začela pisati na računalnik pred dvema mesecema tako, da mislim, da ne morem vedeti vse nekaj idealnega kot vi ampak se bom še naprej trudila.
Vsem vam pošiljam prisrčen pozdravček. marelica

Ker si me naštela, ti skoraj moram odgovorit.
Srednjo, ( peta stopnja se je včasih reklo), pa še 6 mesecev oficirske v vojski, pa tečajček tu, tečajček tam, pa knjige, …mislim pa, da nima preveč veze s tem kakšne zgodbe pišem. Rad imam pogovor in jezike, sovražim številke v vseh oblikah, si me pa spomnila na srednjo šolo v Ljubljani….mladosti leta, kmalo ste minule, rodile ve ste meni cvetja malo, še tega rožce so se koj usule…..
Bilo je v dijaškem domu DIC, nepozabna štiri leta. Ljubljanski grad, naš drugi internat. Toliko si dal, toliko si imel, pa še nedolžnost vzel.
Oprosti, me je zaneslo. Izobrazbo si lahko včasih tudi kupil. V opatiji za 1000 dem.
Lepo se imej. Sašo.

Kljub temu,da me nisi naštela,se vseeno oglašam.
Na forum pišem občasno, večino odgovorov pa preberem.
Če te zanima izobrazba – visoka ( VII.,kot je napisal Sašo ).
Lep dan še naprej, pa čeprav je deževen.

vijolica
Sory, ki te nisem naštela nekaj sem si zapomnila na pamet nekaj pa ne vseeno mi lahko pišete tudi tisti, ki jih nisem naštela pa brez zamere me veseli, da pišete jaz tudi lep dan vam želim pa čeprav je deževen

vijolica
Sory, ki te nisem naštela nekaj sem si zapomnila na pamet nekaj pa ne vseeno mi lahko pišete tudi tisti, ki jih nisem naštela pa brez zamere me veseli, da pišete jaz tudi lep dan vam želim pa čeprav je deževen

Marelica, evo tudi od mene, sicer še nisem veliko na Med.over.net u (par dni, ampak ga pa predelam vsak dan, torej moja je pa V. stopnja, mal trgovca, pa mal komercialista, sedaj pa delam v podjetju v logistiki. Pa lep pozdrav

marelica,

saj nisem tako vzela.Samo hotela sem povedati,da sicer ne pišem veliko,bom pa vsaj pri tej temi kaj povedala.
Še naprej lep dan.

Evo še mene marelica! Zaenkrat imam še srednjo izobrazbo, a ker mi do visoke manjka le še en izpit in diploma, mislim, da se lahko malo pohvalim. Študiram pa ob delu – da se ne bi virtualno preveč pomladila.

Imam visoko izobrazbo in koncan podiplomski studij – magisterij.

Sicer pa me je (in me se) vedno zanimalo veliko stvari, ki niso direktno
povezane z mojo stroko (potovanja, zgodovina, literatura).

Jest pa ne bom povedala, ker si me izpustila :)))))))

Uau! Ta drugo si me napisala! No, vsaj vem, da nisem tu brez veze, čeprav včasih res nimam kaj za povedat.
Imam srednješolsko izobrazbo. Naslednje leto pa mislim ob delu študirat. Če bo čas.

Marelica! Kdaj boš pa ti napisala svoje?

Sory maca
Ne bodi žalostana saj sem napisala, da se opravičujem katere nisem napisala piši mi vesela bom
marelica
P. S. Ja Špela lepo, da si se oglasila in, da si me vprašala kdaj bom jaz kaj napisala o sebi ja no pa bom držim obljubo
lep pozdravček

Sory sem se zmotila oprosti sončnica sem te zamenjala za špelo se opravičujem pa brez zamere

Vsem skupaj lep pozdravček
Jaz imam končano osnovno šolo bila sem še ne 15 let stara, ki sem začela delati tako, da napredovanja šolanja mi ni bilo mogoče samo ob delu sem naredila šestmesečni tečaj za bolničarko. Jaz sem videla samo delo in delo oz. delala sem tudi po 16 ur na dan.Tako, da človek ne more biti ne vem kako dober v vseh pogledih recimo, ki ste me opozarjali na moje pisanje itd.
Nisem jezna na vas niti slučajno vem, da mi želite dobro, da me naučite pravo narečje oz slovnico to je lepo od vas.Jaz kot oseba sem imela otroštvo zelo slabo pri hiši je botroval alkohol.
To je eno nato sem se poročila, ki je ponovno pri hiši botroval alkohol dela pa sem imela čez glavo in za vse sem se morala jaz sekirati za otroka za šolo za hišo za službo itd. Od sekiracije sem si porušila moje zdravje ki sem imela 11 operacij v Ljubljani to pa ni malo.Tako sem trpela 15 let in kaj mi je preostalo kot ločitev saj sem bila čisto na tleh ne me narobe razumeti zato vam tudi pišem to, ki sami ste ugotovili, da se hitro užalim ali razburim pravilno ste ugotovili sedaj pa vidite zakaj sem taka? Zelo občutljiva zelo čustvena saj ni čudno kaj sem prestajala v mojem življenju. Na koncu sem trpela in živela samo še zaradi otroka, ki me ima neizmerno rada. Pravi stari pregovor, da po dežju tudi sonce posije je res saj mi se je le malce sreča nasmehnila saj sem spoznala moškega, ki me ima zelo rad tudi mojega otroka spoznala pa sem ga preko moje prijateljice na ircu. Saj nekaj bom tudi napisala na tisto temo, ki je ena dala kaj mislimo za moškega preko irca jaz sem imela noro srečo, ki se izredno malo kdaj pokaže posebej preko irca ampak takšna je usoda.Sedaj sem srečno poročena upam, da mi bo sreča dolgo trajala saj mislim, da rabim kanček sreče.Sedaj sem zamenjala novo službo, ki sem izredno vesela pa tudi rada delam. Še to vam hočem povedati, da stari pregovor pravi, da starega konja je teško naučiti no malo je smešno malo pa žalostno. Sedaj vidim, da življenje je lepo in počasi se še učim tukaj z vami, ki sem vam hvaležna.Upam, da bote mi kaj pisali na pogled mojega življenja.Vesela bom vaše pošte pa ni važno kakšno kdo bo imel mnenje o meni. Vse forumce prav lepo pozdravljam pa pišite kaj.
marelica

Maaaca, 🙁 ( ( !

Zivio, marelica, tudi jaz imam peto stopnjo oz. srednjo solo.Vcasih mi je malo zal za visjimi stopnjami, vendar pa to kompenziram z raznimi tecaji in izpiti tu in tam…za ucenje ni nikoli prepozno.Jaz se ucim ze ves cas po srednji soli z razno literaturo pa z zgodbami , svojimi in tujimi, iz realnega zivljenja.Po svojih moceh pomagam svijima otrokoma do spoznanja, da so vsi ljudje na svetu spostovanja vredni in se moramo tako tudi obnasati.Na zidovih po celi hisi imamo zalepljene listice z to vsebino, pa se kaksne druge, ker nam vcasih vsem manjka pozitivne pohvale, ki ti da novih moci za resevanje novih problemov.Pa se sluzbo imam taksno, da pomagam ljudem, po svojih moceh , seveda…

Lp Mojca

Lepo od tebe Mojca, da tako lepo učiš tvoje otroke še naprej ti želim lepo materinstvo z otroki. Ja no saj si prav povedala, da se učimo celo življenje to je resnično.
Vso srečo marelica

Čeprav me nisi omenila: doktor tehniških znanosti.

No sedaj pa še jaz. Nekaj me je začel čas stiskati zadnji teden – dopust se bliža, pa je treba še veliko pred tem narediti.
Imam visoko izobrazbo in končujem podiplomski študij (pišem mag. delo – upam, da mi bo jeseni enkrat uspelo – bom pa povedala, da bomo nazdravili).

srednja šola.

New Report

Close