Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kakšni spreji za grafite??

kakšni spreji za grafite??

Zanima me, kakšni spreji se uporabljajo za risanje grafitov in kje se jih da kupit. Pa še to, je risanje s tem zahtevno, ali niti ne?

hvala

lp

poskusi na vagonih sž-ja, pa boš vedel 😉 just joke

pač mi je prvo to padlo na pamet ko sem se spomnila kaj so pred dvema dnevoma naredili v mb na vagonih 🙁

Aja, ne.:))) Sin bi si rad v sobi eno steno porisal z grafiti, zato sprašujem. Pa ne vem, če bi mu dovolila, ker ne vem kak bi potem to prišlo.

Za zunanje grafite se uporabljajo največ kar avtolaki, ker so bolj obstojni, ali pač druge barve v spreju, če so umetnikom bolj dostopne. Za v sobi pa nočeš uporabiti avtolakov. Če se bo sin grafitov naveličal, bo namreč treba vse zbrusiti dol, ker avtolaka nobena navadna zidna barva ne prekrije.

Svetujem “običajno” poslikavo, bo pa imel z njo malo več dela. Bel jupol in dipije za barve. Najprej črke kot take, potem malo lepljenja z maskirnim trakom za obrobe, za obrobe pa črno barvo. Samo akrile. Vse drugo bosta čez nekaj let klela 😉

Bye, Kitty

---------------------------------------- Prevajanje ni poklic, to je stanje duha. http://17slon.moj-album.com http://slovoni.blogspot.com

ka pa je z vam za grafit rabs met montana sprj ne pa kauto lak ko ste neumni

prporočam kšn montana sprej. z avtolakom nebo šlo dol.

za notr je najbolš beltonmolotow k ga dobiš u mavrici pa je primern tut za notranjo uporabo k ne daje tisth kurčevh plinu 😛

Ja beltonmolotowi sprej so kul. za uzun upurablaš bol autolak

Mene pa zanima če lahko sinu kupim kar sprej s katerim špricamo razne storže in podobno za novo leto in božiča?
Namreč sinu se zelo dopadejo razni grafiti in se je odločil da bo prabarval steno kar z avto lakom, ker mu pa nisem dovolil me je vprašal za takšen sprej.

Lp. Timotej

Najboljše spreje za graffitie so od Montane !

ali pa lahko tudi z airbrusherjen

ha ha ha ha ha ha jaz imam 20 sprejev za grafide.

Mene pa zanima s čim lahko počistim napis od grafita? Na marmorni steni. Hvala.

kje prodajajo montano?

mene sam zanima, ka mi ne pustijo… mislm za montano black ka je ful huda

mislim montana black ka je ful huda. sam zanima me,ka mi ne pustijo hvala…

New Report

Close