Kakšni so pogoji Za??? POMOČ!!
Zadnja 3 leta študija na FRI smo ob vpisu dobili vsakič tudi ocenjevalni list profesorjev … pa kljub temu, da zahtevajo kar visok nivo znanja – je redkokateri dobil slabo oceno od mene 🙂
lp, A.
Ja, vaje. Tudi pri nas je bila ena, ki je težila za vaje in si enostavno moral biti prisoten. In tudi jaz sem ves čas študija delala – ampak na te vaje sem hodila.
Dobro, te pa razumem. Kot sam praviš, si za določene zadeve temu profesorju hvaležen. Vse je za nekaj dobro, bi rekla moja babica.
Kar lahko ob nizki zagnanosti študentov za delo privede do tega, da bi profesorji nalašč zniževali težavnost in zahtevnost predmeta in podeljevali najvišje ocene samo zato, da jih ne bi zamenjali. Kakovost faksa gre tako v tri pm.
Če pa je študentarija zagnana in delovna, je ta procedura čisto v redu. Ampak rahlo dvomim, da je pri nas tako – vsaj ne v globali.
Gre se za komparativno ocenjevanje profesorjev.
Tudi če ima 90% profesorjev oceno samo 1,6 (na lestvici od 1 do 5) … bo precej čudno če bo nek drugi profesor konsekventno dobival 1,2-1,3 … V tem je poanta tega ocenjevanja.
lp, A.
ocenjuje se kvaliteta predavanj, kolk pa na lene študente vpliva ocena, ki so jo dosegli pri predmetu pa ne vem…mogoče se ocenjevanje izpelje pred prvim izpitnim rokom :)) ?
lp ajs
živjo
no vglavnem nobenga preveč pametnega odgovora in rešitve. Sicer pa jz to ne sprašujem zame ampak za punco. prfoks jo dobesedno” zajebava v glavo in si izmišljuje vprašanja katerih ni v knjigi” študentke in študentje padajo kot za stavo – on pa očitno uživa v tem. jz mu bom pa glavo odprl.
sicer pa tkole, tle se nekateri nekako prepucavajo in pametujejo.
SORRY TEGA JZ NISM PROSU.
povejte mi rešitev ali pač nasvet kot je bila le peščica teh odgovorov a ne Tejči.
lp poba
Če bi na vsako temo napisali samo strikten odgovor, bi bil tale forum precej dolgočasen. Ali bi bil odogovor samo eden, ali pa bi se desetkrat ponavljalo eno in isto.
Torej strikten odgovor: Ne vem, naj povpraša na faksu, kaj se zgodi po šestih neuspelih poskusih. Ni namreč na vseh faksih enako.
To si hotel slišati?
lp Tejči
točno tako. jz ne rabm vedt kaj se tebi zdi in kaj si misliš. tako da mi je ta odgovor ko si ga podala zdej ljubši.
hvala ti.
lep dan ti želim
Tejči- psihologijo? :)))
No pri Pfajfarju sm naredila v drugo :)) Je pa na EF tko, da sam predmet dostikrat niti ni tolk zahteven, ko se ga enkrat naučiš, ampak znajo pa profesorji prevečkrat zamorit predmet s svojim (bolanim) načinom ocenjevanja in spravljanja na malenkosti.
odvisno od fakultete in od profesorja.
ne moreš posploševat.
jest sm se za vse izpite enako dolgo učil in vse naredil prvič, ampak recimo enega enostavno nisem in nisem mogel, tko da ko sem šel tretjič sploh nisem vedel kaj naj sploh še napišem.
vglavnem sem tud tega naredil
Pravzaprav me niti ne briga dosti, kaj ti rabiš in kaj ne. In ker je bil en podoben odgovor že napisan (tak, ki ti je ljubši), se nisem hotela ponavljat, pač pa sem povedala svoje mnenje, ki ti je lahko všeč ali pa ne (briga me). In če ti ni všeč, ga potem lahko komot preskočiš. Posebej pa lahko preskočiš vse debate, ki sva jih imela z Anonymousom in ki niso imele zveze s tvojim vprašanjem.
Kot sem že rekla prej, teme, ki so odprte, lahko tudi malo drugače komentiraš, ne le s suhoparnimi odgovori, ki bi ta forum naredili izredno dolgočasen. Ne vrti se svet okoli tebe, tako da se tudi ta tema ne vrti striktno samo okoli tvojega vprašanja. In če tebe ne zanima, kar sva se pogovarjala z A., who cares, ti si že itak dobil nekaj uporabnih odgovorov. Glede no to, da so v najino debato vskočili tudi drugi, pa nekatere le zanima.
Kam pa pridemo brez domišljilja, je nekdo že prej povedal.
JOJ KOK SI PAMETNA!!! PA NE NO S TAKIMI GLUPIMI, KER MU S TEM ODGOVOROM VERJETNO NE BOŠ NIČ POMAGALA!!!
ENI STE PAČ CELIH 365 DNI ZA KNJIGAMI- HUDO, A NE?!
ENI PA ŠE POLEG TEGA DA ŠTUDIRAMO IMAMO POPOLNO ŠTUDENSKO ŽIVLJENJE, TOREJ ŽURDO JUTRANJIH UR. PA VSEENO NAREDIMO Z 8.
TOREJ JAZ SEM ZA TO VARJANTO. šTUDIJ IN ŽURKE, NE PA ŠTUDIJ, UČENJE DO ONEMOGLOSTI 24 UR NA DAN.
KAJ PRAVIŠ MAM PRAV????
VSEM, KI ŠTUDIRATE IN ŽURATE (TOREJ PREŽIVLJATE NORMALNE ŠTUDENSKE DNI) EN BIG KISS!
Poba, bojim se, da se tebi oz. tvoji punci obeta ponavljanje letnika, če v šesto ne naredi. Torej ne pavziranje, ampak ponavljanje (ponoven vpis v isti letnik, ker samo v tem primeru imaš ponovno vse izpitne roke na voljo). Naj se pozanima na faksu.
Ne vem, kaj so ti ostali pisali in se mi tudi ne da brat, ampak naj gre punca na govorilne k temu profesorju (menda ja ni taka žvau, da se ne bi dalo normalno pomenit z njim?), naj njega konkretno vpraša, kje on vidi pomanjkljivosti, kako bi morala odgovarjat, da bi bil zadovoljen itd.
Zdej pa naj se proba čimbolj umirit in naj stisne še zadnje moči in res upam, da ji bo uspelo.
Kot sama praviš, si (bila) vzorna študentka . . . . . . .
Kakšen si pa človek ?!
maestro
Hahaha. A misliš, da je za dobro povprečje treba preždeti vse dni pri knjigah? Revica!
Seveda sem tudi jaz žurala, ampak z glavo, tako da ni trpel ne faks ne delo (prek ŠS) – torej ponavadi ob vikendih. Imaš pa prav, veliko vas je takih, katerim je študenstsko življenje sopomenka za vsakodnevno vlačenje po beznicah in žurih ob izdatni finančni pomoči staršev. Potem pa jokajo po forumih, kako to, da ne morejo narediti izpitov in se jim študentska leta zavlečejo skoraj do tridesetih.
Pač izbereš prioritete. Katera je tvoja, si sama povedala.
Kakšen človek si pa ti?
Ej.. Anonymous.. ce nisi zmozen dojet njenega nacina razmisljanja, se pac tolazi s tem, da je ona tolko pametna, da ima pameti za vaju oba (in se za koga drugega), tako da je povprecje se vedno dokaj dobro…. 😉
Jebat ga.. ce se ne mores naucit za izpit, da bi ga naredil v drugo z 10, pac nisi inteligenten.. pa ceprav bi bila tvoja bankomat kartica za kako nulo tezja in bi uzival v biznisu, v kerem bi bil uspesen.. :))
Forum je zaprt za komentiranje.