Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Kakšni so najbolj zgodnji znaki?

Kakšni so najbolj zgodnji znaki?

Hm… prvič videla ta forum, frišna tle…
Eno veliko vprašanje imam… Ker bom test šele na Miklavža al pa še kak dan pozneje delala…
Kakšni so najbolj zgodnji znaki nosečnosti… še preden izostane M?
Hvala za vsako vašo izkušnjo posebej!!!
Kadar bosta pa dve črtici… bom pa tako več tle )))

Pri meni se je pokazalo tako, da sem bila zelo utrujena in zaspana. Poleg tega so me prsi nenormalno bolele. Potem sem že mislila, da vse skupaj ni nič, ker sem imela takrat, ko naj bi bila menstruacija rjavo rdeč izcedek in nisem vedela ali je menstruacija ali ne. Pa kar pošteno me je špikalo v trebuhu.

Želim ti čim bolj modri črtici!!!

Lp, Maja

Koliko pred pričakovano M se pa lahko pojavijo ti znaki? A je vedno pojavijo?

To je čisto odvisno od posamezne ženske. Mene je npr. v prvi nosečnosti bolel mehur in sem mislila, da sem se prehladila. Stalno sem morala lulat. V tej nosečnosti so se pojavile boleče prsi kot ob menstruaciji. Lahko ni nič od tega, lahko sploh ni nič in izveš šele ko ti zamudi M.

Hvala vsem, ki ste tako hitro odgovorile…
Naj opišem nekaj okoliščin in svoje počutje …
Zelo močno si želim, oziroma bolje, če napišem, da si želiva… Najino ljubezen bi rada okronala še z dojenčkom… torej… Želja je tako močna, da se zavedam, da lahko prav zaradi tega pride do tega, da ne bi mogla zanositi…
Naslednjo M bi morala dobiti v nedeljo ali pa v ponedeljek, torej po Miklavžu…
V petek se mi je prvič zvrtelo v glavi in po tem še večkrat… nazadnje pred nekaj minutkami… In lulat tudi hodim kar naprej… V trebuhu pa… počutje kot dan pred M, torej ščipanje in napetost… Aja, pa da ne pozabim na vetrove )))
Sicer pa nobenih bolečin v prsih, nobene slabosti, nobenega kovinskega občutka v ustih… O zamujanju pa tako še ne morem govoriti )))
Iskreno upam in si želim, da se bosta prikazali obe črtici in zato sem tudi nervozna in nestrpna ))))
Še enkrat hvala vsem!
In vsem tudi vse lepo ))))

cao

tudi jaz (midva) sva se odločila da je pravi čas – saj vemo za kaj. pri meni pa je minili šele par dni od ovulacije. jaz mislim naslednje: prebrskaj malo starejša sporočila – piše, da so nekatere naredile test tudi do 5 dni pred menstrucijo in da je bil pozitiven… poleg tega dr. pušenjak pravi, da so zgodnji nosečniški znaki in z njimi tudi noseč. hormoni (za test!) prisotni od vgnezdenja naprej, to je 6 – 8 dni po ovulaciji. kot jaz vem, bi tvoji znaki in počutje lahko nakazovali na nosečnost, seveda če sta imela s tvojim fantom nezaščitene spolne odnose… sigurna boš pa šele, ko boš naredila test. saj obstajajjo tudi taki za 300, 400, in naprej tolarjev! jaz bi na tvojem mestu neučakano odbrzela v lekarno in nato domov na WC in…

piši kakšni so rezultati!
vso srečo!

Ajša, najprej najlepša hvala!
Če pa ne zameriš… mi lahko poveš, kako se imenuje tak test in kako zanesljiv je??? Ker razen ClearBlue ne poznam drugih…
Pa že vnaprej hvala! )))

Jaz nisem imela nobenih znakov , samo M ni bilo! In tudi kasneje nisem imela nobenih nosečniških težav!

No … jaz sem o svojih “zgodnjih” znakih že veliko pisala … Začelo se je vse en ponedeljek (dva tedna pred pričakovano menstruacijo) … bila sem strašno slaba … od tega, da mi je šlo na bruhanje, do rahlih vrtoglavic in ko sem prišla domov je bila prva in zadnja postaja postelja … Tako je bilo dva ali tri dni … Vsi so gledali nekam čudno … in se spraševali, če sem slučajno noseča … (moj je bil čist iz sebe in mi dobesedno storil počivat) :))) … Jaz sem bila seveda prepričana, da je samo zaradi nizkega pritiska ali da sem kaj takega pojedla … Čez par dni pa … prsi so me bolele za znoret (skoraj da se jih nisem mogla dotakniti … nikoli prej niso bile tako občutljive) … vse kar sem pojedla je imelo full čuden okus (in ni mi bilo všeč) … in v spodnjem desnem delu me je nekaj špikalo … :)))

5 dni pred pričakovano menstruacijo sem naredila test (prepričana da bo negativen) … in na veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiko presenečenje je bil pozitiven … :))))))

Delala sem pa test Clear Blue …

Lp, Bgv

TOČNO NE VEM, PIŠE PA V STAREJŠIH SPOROČILIH NA TEMO ZANOSITVE – ENI SO BABY CHECK,… ALI PA VPRAŠAJ V LEKARNI…SE ŠE BEREMO….

VSO SREČO, PA ČIMPREJ JAVI REZULTAT!!!!!

VEŠ, TUDI JAZ MISLIM DA BI LAHKO KAJ BLO, KER SVA S FANTOM SEKSALA TOČNO POL DNEVA PRED OVULACIJO IN SEM ČISTO ZMEŠANA, AMPAK JE TREBA ŠE TAKOOOO DOLGO ČAKAT – PA VEM DA NI PRAV, DA TOLIKO MISLIM NA TO, DA BI MORALA SE PREPUSTIT AMPAK NE MOREM…

Ej, po izkušnjah je dober le CB.
Sem probala s testi, ki reagirajo na manjšo vrednost HCG-ja kot CB, se pravi, da jih lahko delaš že prej, pa mi je edino CB pokazal pozitivno (obakrat). Probala sem še: Intim plus in Baby Check mini. Obstajajo pa še neki Romed.

Želim ti dve črtici. Vem pa, kako dooooolgoooo je čakanje…..

Jaz si takooo želim otročička… Pa kr ne morem dočakati 2 modri črtici … Ker se zelo s fantom trudiva in ne uspeva… Sem že kr malo obupala… In računam ovulacijo, ki je full čudno da se tudi takrat ni prijelo… 🙁
Želim vsem novim Mamicam in bodočim veliko uspeha 🙂
in veliko otroškega smeha… 🙂
LP pika

hm jaz sem bla tud ze mal pred napovedano M mal slaba. Cuden okus v ustih, cudna bolecina v spodnjem delu trebuha, bolece prsi,…niti na kraj pameti mi ni padlo da bi bla lahko noseca. Sele ko je M zamujala sem se zamislila….

lp, teja (17t)

Lep pozdrav vsem!
Še enkrat bi se vam rada zahvalila za odgovore…
Danes zgodaj zjutraj sem naredila test… pet dni pred pričakovano menstruacijo…
Samo ena črtica… a me na nek način pomirja… Čeprav bom test najbrž ponovila na Miklavža 😉 če bo le vsaj kak dan zamude ))))
Hvala še enkrat, zelo ste mi pomagale )))
LP!

držim pestke )))

RTM soumač_mač_mač…

luščka

Saj ne vem… kako začeti…
Pri naju ni bilo Miklavža… ni bilo druge črtice…

Vsem, ki ste držale pesti, najlepša hvala!
Vsem bodočim mamicam pa čimveč lepih trenutkov z vašimi trebuščki…
In lepe praznike… če me do takrat ne bo več sem gor!!!

Pa še nekaj… ko se bom naslednjič prijavila… se bom z nikom, ki ga tudi sicer uporabljam… nova_tle sem drugače gordy…
Lepo se imejte!

Kar pogumno punca! Mogoče te bo kaj potolažla naslednja teorija ki bi naj bila baje preverjena! Ženska ima samo dvakrat v letu res tiste prave plodne dni! Ene jih imjo več druge manj! Bodi vstrajna in boš videla da bo. Ene ne zanosijo takoj ker so jemala kontracepcijo….. ene ker pač niso tok plodne kot druge. Jaz vem da bo in ti tudi veš da bo zato se kr lepo pripravi in začni šparat dinarčke za nakup opreme! Kaj veš mogoče pa ti kaj prinese božiček ali pa novoleto drugače ba sigurno valentinovo!!!!!!

PAPA

maya!

No s temi besedami si pa še mene potolažla ker si tud jaz ful ful želim da bi zanosla in kar ne morem dočakat dneva da bo to res! Naj povem da že šparam ker ko se mal sprehajam med otroškimi stvarmi me kar oblije vročina ko vidim tiste noro začinjene cene!¨odraslega človeka lahko ceneje oblečeš kot pa eno tako malo dete no pa niso samo oblekice tiste ki jih potrebujemo za naše sončke…..:)

Vsem ki že pričakujete in tistim ki ste še na poti in ki še sanjate o tem da bi blo čim prej želim veliko veliko sreče predvsem pa zdravja in nasmejanih ličk:)

lep pozdrav in hvala!
Katja

New Report

Close