Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika kaksne stekla

kaksne stekla

Pozdravljeni,

ker sem na steklih ocal pridelala kar nekaj prask in me to moti, bi sla menjat steklca. Tu se mi postavi par vprasanj. Seveda mi bodo hoteli prodati to in ono, mene pa zanima kaj se res splaca vzet, da ni samo nekaj, kar placam, na ocalih pa ne naredi razlike. Imam pa eno oko +, drugo se -, obe pa cilindre.

In potem se nekaj. Ker imam ta ocala ze kaksni 2 leti se je vid v tem casu zagotovo spremenil, bi bilo smiselno izmerit nove podatke in dat delat sipce po novih podatkih ali je boljse obdrzati te meritve se nekaj casa. Bojim se, da se bo vid prehitro poslabsal, pa tudi ce cisto menjam je treba zamenjat tudi sipce na soncnih ocalih in bo kar financni zalogaj spet.

Pa se to, koliko casa mislite, da ostanem brez ocal, ker bi dala kar v iste okvirje nova steklca. Brez ocal ne vidim najboljse, sploh avto bo problem.

Hvala.

Torej pri dobrih znamkah leč, ni nikoli nič napihnjeno, saj tako se na zahodu firme ne igrajo s potrošniki. Torej, če je kakšen dodatek dražji, je to z razlogom!

Vedno je smiselno narediti pregled, sploh pred menjavo stekel (saj vsak želi imeti pravilno dioptrijo).

Pri dobrih optikah imamo delavnice kar v optiki, kar pomeni, da ste brez očal 1 uro. Pozanimajte se, če imajo delavnico na licu mesta, saj če kam pošiljajo, boste brez očal par dni….

New Report

Close