kakšne so to letos viroze
a je to letos normalno al kaj: sine fasu vročino 39 pa še mal, kuhu dva dni, čist fertik, glava bolela, brez volje, skratka ni da ni. nič bo treba počasi k zdravniku. Tretji dan se zbudi 36.5. super počutje. ostane doma da pač pride k sebi. malo še kašlja ampak nič takega. kličem zdravnika, rečejo cool ne ga vozit sem, da ne bo še kaj fasal. veliko počitka, tekočine … ok ni blema. ponoči spal ko ubit. na polno da že dolgo ne. zjutraj se zbudi 38.8 wtf? od kod. čez dan spet na 39.5. čist fertik, glava boli oči pečejo. nič … jutri k zdravniku pa če je na zmožen na triglav peš v japonkah.
se še kdo pofočka?
Jaz, žal. Pri nas padamo iz škrlatinke na bruhalno driskalno virozo, bronhitis, danes pa so pri enem od otrok diagnosticirali še gripo. Ne vem, očitno bo treba vse skasirati. Je pa bil podoben potek – vročina na ful, bolečine v glavi, pekoče oči, tudi sicer počutje slabo. Izvid krvi je pokazal “navadno gripo”. Mater sem vesela. 🙁
LP
Isto se kregam sama pri sebi jaz danes.
Mali zbolel v četrtek, vročina tam okoli 38 stopinj, jamral da ga boli glava, malo grlo, pa noge. KLičem v petek k zdravniku, pravi, da ima gripo, počivat, veliko pit (zdravil itak ni), v ponedeljek pripeljat, če bo še kar vročina. Kličem v ponedeljek, pravi dr. počakajmo do srede, če bo še vročina. Do včeraj zvečer vročina pod 38, tam 37.5, sem si rekla, bo kmalu bolj. Sinoči pa vročina na 40, danes isto 40 že cel dan, zbijemo, spet gre nazaj. Jutri gremo k zdravniku, pa saj ne vem, očitno bo trajalo. Upam, da ne “pocepamo” še vsi doma za njim.