Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kakšne so kaj vaše izkušnje z OŠ Dravlje

Kakšne so kaj vaše izkušnje z OŠ Dravlje

brigita je zakon. pa to kok se da zajebavat nej negdo umen k je pumembn kriterij

zdravo, Jaz moram reči da sem bila sam z šolo zelo zadovoljna, so bili sicer dnevi, ki res niso bili za nikamor, ampak je bilo več dnevov ko sem se imela super. Učitelji so pa taki kakršni so po ostalih šolah. Eni so taki da so ustvarjeni za to delo in imajo pedagoško stran tega poklica že v krvi, nekateri je pa pač nimajo. moje izkušnje na Dravljah kot učenec je bil sijajen, saj so se učitelji (večina) zelo potrudila da si dubil veliko šanse, in so ti pomagali kakor so ti lahko.
kar se tiče dejavnosti se mi zdi da je zelo razgibano (vsaj ko sem jaz hodila) imaš od naravoslovnih do družboslovnih in šprtnih in kulturnig dejavnosti malo morje. to je bilo sicer 5 let nazaj, zdaj pa kakor spremljam šolo so se dejavnosti samo povečale.
Kar pa se tiče same problematike drog in vsega skupaj….. takrat ko sem bila jaz v šoli so bile droge in vse ostalo, ampak je bilo taok tudi na OŠ Valentina Vodnika, in ostalih OŠ Šolah… zato so si pridobile razne šole tudi tak ugled. In seveda kar se tiče šol v naravi, morm priznati da sem vsako leto komaj čakala, da gremo v šolo v naravi, saj so učiteljice res dobro poskrbele.. meni se je ko smo šli na morje sprožila močna alergijska reakcija na sončne žarke, kar pomeni da čim sem bila dlje časa na soncu sem imela pike po celem telesu in pa od prask so se mi delale hraste, ko so učiteljice to videle so me nemudoma odpeljale k zdravniku.
Mogoče sem malo pristranska glede te šole ker sem sem hodila, ampak glede na to da sem celih 9 let imela probleme z sovrstniki so mi učitelji in pedagogi pomagali da sem to obdobje dala čez, dokaj normalno.

Tako da moram priznati da je šola super ampak kot sem dejala prejle, niso pa vse šole fantastične, vsaka šola ima super učitelje in zelo grozne učitelje. Rešitev je samo kako se boste spopadli s tem. 🙂

Lep Pozdrav,
N.

Mlena Grubelnik je najboljša učitlca na svetu. Ist sm jo mela za razredničarko, isto jo je meu moj oče in moja mami. Praktično je učila celo familijo,,,, Jst boljšega predznanja geografije nisem dobila od nikogar. Pa sem imela same dvojke in trojke, ampak to je bila kriva moja lenoba…
Kar se pa tiče Vesne… on a pa je zajebana, pa tut tko mal čudna… ona te pa res da na piko. Brigitka me je pa mela matematiko in tehniko, in k mi kej ni šlo mi je zelo rada pomagala in se probala potrudit da sem znala usaj za pozitivno.

Šola je ena velika zmešnjava.
Mala Jugoslavija hahah.. Metanje stolov, uničevanje, prevračanje polic v knjižnici, pljuvanje in žaljenje učiteljev je nekaj običajnega. Ampak mi ni žal da sem obiskoval tole našo Draveljsko šolo.
Edin Nado Liplin bi pa odstranu ker je nesposobna. Enako velja za gospo Rozman ki je “tesna” prijateljica gospe Balon, kakorkoli že, če ste draveljčani je to šola za vas, drugače pa rajši kam drugam.

Na žalost zelo slabe. Na primer, ko nek učenec našutira pri nogometu drugemu učencu žogo v glavo. Učitelj telovadbe -nogometa ne ukrepa. Ko poveš psihologinji, da te je strah za varnost otroka. No čez nekaj časa učitelj nogometa našutira žogo v glavo istemu otroku,ki si je sploh drznil to povedati doma.
Šikaniranje otrok je nekaj povsem vsakdanjega…..

Podn od podna. Svetujem, da se je v velikem loku izognete.
Učitelji šikanirajo učence, ravnateljica pa jih pri tem podpira.

Lepa sola. Vse lepo. Ampak ucenci in ucitelji! Groza! Sem bla tud na tej soli. Pa sem rajsi v Nemcijo mojo domovino pobegnila. Tukaj lepo studiram. Sem hotla pogledat kaj je z mojo BFF Ana ratal ps sem bla cisto razocarana. A to da je Ana!? Veste ce hocte iz vasega otroka kej dobrega narest, ga ne dajte na Dravle. Ja, lepa sola, to je res. Ampak k obo iz dravlj prsel ga ne boste vec prepoznal! Na zalost je tko.

Ucenciii ma prav. Tocno tako! Sem 14 in imam najbolse izkusnje iz te sole. Mogla sem DVE LETI bit na tej soli.

Vem ze spet jaz, ampak prebrala sem sie ne par kommentarjev.
Ta sola ni normalna. Kot moja mami pravi so skorj vsi ucitelji tukaj socialne hrenavke!
Tezijo in tezijo, dokler ne nardijo cloveka depressivnega! “A mas probleme?”
Skoz! Ce jim pa kaj reces ali jih kaj uprasas, pa recejo: “To je ze tvoja mami vprsala.”
Veliko ucencev majo na piki in so nesramne do njih. Ne vrjamte jim! One nocjo pomagat.

New Report

Close