Kakšne so kaj vaše izkušnje z OŠ Dravlje
ma ta šola je trgač uredu glede sošolci k so u nulo problematični in se družimo pa jebemo učitle v glava…. a učitle pa so huuuudo maščevalni in zajebani..oni hocjo sam da pades razred.. in…. če se grdo vedeš ti dajo kazn tku, da doma ostaneš…wtf…
Drgač pa je u razredu kr dost tepejo…en sošolc je že pretepu z malo bedno učitelco in itak si mu zej ta maščuje…če nekdo reče da je šola naaajboljša, VERJEMITE.. ta oseba je ziher pod 7.razred… Če pa 9.razred je ziher piflar/ka :))))
Če pridš pogledat pa itak vsi angelčki.. ko greš pa cela zabava 😀
jst sem učenec na 0Š dravlje. šola je dobro opremljena učiteljice so zelo izobražene in prijazne meni se zdi da je šola super P.S. na šoli ni nobenih problemov z drogami ali nasiljem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, js sm ena redkih, ki je sprobala obe šoli. Na splošno se mi zdi vzdušje in odnos učiteljev na OŠ DRAVLJE veliko boljši. Na Vodniku se niti približno ne trudijo ukrepati če pride do nasilja in vesela sem, da sem potem prišla na Dravlje. Učiteljice na Vodniku so katastrofa, saj hodijo v službo toliko da spijejo jutranjo kavico in med seboj čvekajo, drugo jih ne briga. Ne bom rekla, da je oš dravlje kar se učiteljev tiče super, je pa boljše kot na Vodniku. So pa tut trije o katerih bi se dalo razpravljat. Na Vodniku je bilo toliko divjakov, da jih učiteljica ni mogla niti obvladati, niti se ji ni dalo in je na govorilnih samo cvilila staršem, kako je bolna in jih ne obvlada. Seveda so si osebki dovolili karkoli in pogosto sem bila tepena, ker je nekdo v razredu preprosto izustil, da sem grda, ker se nisem oblačila kot tiste “finočke”. Na oš dravlje me ni nihče niti enkrat udaril. Oče moje sošolke je ponorel in jim zagrozil z mediji, saj je bila žrtev konstantnega spolnega nadlegovanja in pretepanja. V Delu je bil celo objavljen članek v katerem so predstavili najbolj problematično šolo v Sloveniji-Vodnika. Ravnateljica (peroksidna blondinka, ki je v šolo hodila v minikrilu in špičakih) ni niti želela komentirati. Včasih ko grem mimo vodnika, vidim par svojih pijanih bivših sošolcev, ki se nimajo kam dat, nekateri imajo tudi pestro policijsko kartoteko, 4 so imeli otroke pred 18. letom, nekaj jih je mamilašev… Dve SOŠOLKI sem nekoč med telovadbo celo zalotila med mečkanjem v garderobi!? Na Dravljah sem mogoče poznala dva primerka, ki bi jima ustrezalo eno od zgoraj napisanega. Tudi razred se je trudil, da bi se ostali dobro počutili in smo držali skupaj. Zdi se mi, da otroka bolj spodbujajo, je pa res da so učitelji v zbornici opravljivi. Na valeti so se zelo potrudili, medtem ko jo je na Vodniku (slišala sem od sošolke) večina predčasno zapustila. Na vas je da se odločite, ampak iz lastnih izkušenj bi toplo priporočila oš Dravlje.
glejte, kdaj boste dojel, da je samo od tebe oz. tvojega znanja odvisno, koliko boš imel določen predmet … učitelji zgolj preverjajo tvoje učne cilje, če so bili doseženi (če znaš to, če razumeš to, ….. )
dejte že nehat govort, da so vedno učitelji krivi … učenci se pa po drugi strani ne bi nič učili, potem pa pričakovali same dobre ocene … to pač tako ne gre …