Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kakšne reakcije ste imeli po bioenergiji?

Kakšne reakcije ste imeli po bioenergiji?

Lepo pozdravljeni

Znim me, če je kdo izmed vas, ki je obiskoval bioenergetika imel po obisku kakšne težave, vrolčino, slabost… kolikokrat ste obiskali bioenergetika, da so vam težave minile? Se šele začetnica v bioenergijskih zdravljenjih zato lepo prosim za kakšne izkušnje, nasvete..Lep dan želim vsem.

Jaz sem hodila na zdravljene s kristali…še v osnovni šoli…pa je bilo kar ok…same 5ke so padale tisti čas;-) Res, glede tega je bilo vse ok, zelo se mi je izboljšala koncentracija in spomin…sicer ne vem, kaj ima to veze s tem. Hodila sem pa na zdreavljenje zaradi alergije na cvetni prah, ampak ni pomagalo, saj sem šla samo parkrat, ker so se mi pojavile težave z rebri. Nisem več mogla ležati na trebuhu, niti dotakniti se nisem smela…grozne bolečine. Mi je osebni zdravnik rekel, da so verjetno stranski učinki. Tako da sem prenehala z zdravljenjem. Samo če bi bilo portebno, bi še enkrat poskusila…vendar so se te alergije same od sebe, z leti, izboljšale. LP

New Report

Close