kakšne punce imate raje
Men je čist vseen, kaj kdo na internet natipka glede višine. Še nikol ampak res čist nikol ni omenil tega, da bi ga motilo, ker sem majhna. Ko nekoga vidiš v živo, ga z očmi ne moreš na cm natančno zmerit, tako da mi je prav vseeno a mam 158 cm, al 160 al pa 180.
Lahko razlikuje samo med velikimi in malimi. Se pravi, da komur so velike všeč, pač ne morem pridt v poštev, čeprav je moj tip bil velik 196 cm. Se mi vsaj ni blo treba sklanjat pri khm .9)))
HOJLA :)))
Pa drugič! Sem samo vprašala, ker imava obe probleme s spanjem… pa da bi zapolnile vse tiste neprestane urice…
Zelo mamljivo, ves :))
xtrm: u zivo je pecanje zenske mal drugacno, kar sledi pa uvaaaaaaaaaaa … *RRRRRRR* :))
xtrm: pazi se, da te katera ne dobi v roke :)))) *dons sem pa neki zlobna*
Al je bla pomota, če ne pa se ti sigurno samo zdi! 🙂
:))))))))))))
njam
A si tudi ti želiš tako?
seveda… kdo pa si je ne’ Razlika je samo v tem, da eni priznamo, drugi pa ne. Pa kakih 10 % izjem je, k si je res ne želijo…
haha dejansko?
[img]http://images3.kurir-info.rs/slika-620×333/rada-manojlovic-dragana-mirkovic-milan-stankovic-1363480878-283673.jpg[/img]
pol pa glih ujamem kritarije haha. 170 cm visoka, malo cez ramena rjavi lasje, modre oci in treniram odbojko. To po videzu. Sama pa o svojem karakterju nemorem glih presojat:)
Jas imam raje veselo , živahno , lepo urejeno ter resnično .
Vendar lahko povem da imam rad vse sorte dekleta .
Da mi kaj lepega pove ,
Da me poljubi
Povabi na ples
Ter mi kaj kupi ali casti .
Resnično sem ponosen na svojo lubico kajti večkrat se mi ustreže želje .
Forum je zaprt za komentiranje.