Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kakšne punce imate raje

kakšne punce imate raje

A je višina nujen pogoje? Ker če ni, potem še nekako pridem v poštev :)))))

Men je čist vseen, kaj kdo na internet natipka glede višine. Še nikol ampak res čist nikol ni omenil tega, da bi ga motilo, ker sem majhna. Ko nekoga vidiš v živo, ga z očmi ne moreš na cm natančno zmerit, tako da mi je prav vseeno a mam 158 cm, al 160 al pa 180.

Lahko razlikuje samo med velikimi in malimi. Se pravi, da komur so velike všeč, pač ne morem pridt v poštev, čeprav je moj tip bil velik 196 cm. Se mi vsaj ni blo treba sklanjat pri khm .9)))

HOJLA :)))

Pa drugič! Sem samo vprašala, ker imava obe probleme s spanjem… pa da bi zapolnile vse tiste neprestane urice…

Zelo mamljivo, ves :))

Ej a je blo tole pecanje ženska žensko, al je bla pomota al se pa men sam zdi?

xtrm: u zivo je pecanje zenske mal drugacno, kar sledi pa uvaaaaaaaaaaa … *RRRRRRR* :))

xtrm: pazi se, da te katera ne dobi v roke :)))) *dons sem pa neki zlobna*

Al je bla pomota, če ne pa se ti sigurno samo zdi! 🙂

:))))))))))))

njam

A si tudi ti želiš tako?

seveda… kdo pa si je ne’ Razlika je samo v tem, da eni priznamo, drugi pa ne. Pa kakih 10 % izjem je, k si je res ne želijo…

haha dejansko?
[img]http://images3.kurir-info.rs/slika-620×333/rada-manojlovic-dragana-mirkovic-milan-stankovic-1363480878-283673.jpg[/img]

pol pa glih ujamem kritarije haha. 170 cm visoka, malo cez ramena rjavi lasje, modre oci in treniram odbojko. To po videzu. Sama pa o svojem karakterju nemorem glih presojat:)

Jas imam raje veselo , živahno , lepo urejeno ter resnično .
Vendar lahko povem da imam rad vse sorte dekleta .
Da mi kaj lepega pove ,
Da me poljubi
Povabi na ples
Ter mi kaj kupi ali casti .
Resnično sem ponosen na svojo lubico kajti večkrat se mi ustreže želje .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close