Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kakšne punce imate raje

kakšne punce imate raje

Pubci , kakšne punce imaste radi:mislim na to ali je našminkana , debela , suha , lušna , pobrita , vas moti celulit , presuhe noge , sloki zobje. Opišite svojo idealno punco

ce bi jaz mela punco, bi mogla oddajat neko pozitivno energijo, me spolno privlacit, met zlo dobr karakter, da bi me lahko ocarala. pa ne bi mi blo vsec, ce bi mela tolk pudra gor, da ce bi se jo dotaknila, bi se prst kar zaril vanjo 🙂 res ne sme pretiravat z make-upom. seveda ze na pogled simpaticna (antipaticni ljudje takorekoc me ne privlacjo). nihce na tem svetu ni popoln 🙂

Rabiš samo zunanji videz?

Okej, športna postava, dolgi lasje, zdrav ten, tipično lepa.

175-180 cm velika, dolgonoga, vitka, dolge rjavi laski, delno pobrita spodaj (do kolen), smart, duhovita, 75C košarica, imeti mora materinski čut in željo po veliki družini, nekadilka, … skratka vse to kar ima moja punca!!!!

Hi, hi, sem mislila, da se bo končalo: vse, kar ima moja mami.

Hmm.. ok.. zdej ste vecinoma opisoval zunanjost.. da vidmo kaksna notranjost vas se zanima? 😉

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

Kje se ti Oksa ne najdeš v mojem skromnem mnenju?

Premajhna sem po tvojih merilih. Lastne duhovitosti in pameti pa ne morem presojati.

Uh oštri kriteriji :))

Karakter:
Energična – da ni brez življenja, da zna stisnit roko, da se smeje
Ambiciozna – sovražim ženske, ki sedijo doma in čakajo, da jih fant pokliče
Komunikativna – že tako kar naprej govorim, da je pa še tiho, me pa res ni za ustavit.
Razgledana – osnove + pop kultura… rad imam filme, obožujem glasbo, delam v službi, ki zahteva poznavanje šov biznis dogajanj in če tega ne moreš na nobenem nivoju deliti s svojo žensko je to živi umor. Primer: zadnjič sem ujel kos teh novih popstars, ko je bil še izbor in so eno pupo vprašali kaj je to r’n’b in je rekla, da je to ena skupina.
Duhovita – da dojame moj specifičen humor in da me tudi sama kdaj nasmeje

Ostalo:
Da ima pošlihtano s starši in mama ni njena najboljša in edina prijateljica.
Da ima pošlihtano z bivšim in ga nima še vedno na speed-dial 2
Da se zna zrihtat situaciji primerno: če me spremlja … ne vem… na neko podelitev, se zna primerno pripraviti, če greva pa v merkator po kruh in mleko pa da nima pet kil mejkupa na faci.

hmmmm… 🙂

Huh, bivšega torej prevečkrat kličem. Ampak po ne povem kolikih letih je še vedno moj družinski član… Drugih si ne upam klicati, kadar se mi zatakne računalnik, to pa je zadnje čase nekam pogosto.

Ah ah ah oh oh oh ah oh ah aaaaaaaaah.
Pa samo računalnik si prišel popravit.

Veš kako je s tem ne? Sicer okej, verjetno s tem, da je družinski član misliš, da sta nekoč bila poročena? Sicer rad verjamem, da je primeru ločitve kaj bolj razumsko, a ponavadi je tako, da če sta se dva imela resnično rada in se razideta, pa ne prekineta vseh stikov, se nekomu, nekoč, spet lahko prebudijo čustva.

V tem primeru govorim seveda iz svojim mučnih in še kako bolečih izkušenj.

Oštri kriteriji… *studentka se zamisli*

Antonella mosetti al pa dragana mirkovič sta meni včeš , če bi imel možnost najrajši nekaj njima podobnega

Take kot je moja,he ,he.Pametna(včasih še preveč),ponosna,športna,materinska,meni najlepša…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero ve, kakšna je punca d best,
in Pesnik se strinja, tko se more vest.
Sej če maš bejbo in se mata lepo,
zakaj bi bil z njo, če to ni tako?

suhe z velikimi joški,pa da ni glih blond,pa da ima iq vsaj na nuli ….

_____________________________________ življenje ni orehova potica

Idealna praviš???

Vizualno neki tazga k sem učeri vidu zvečer – visoka kak CM čez 160, drobna, športna – suha postavca, če se vidjo še mal mišice tok bolše, raven trebušček, temne polti, temni lasje, rjavi očki, sladek obraz,… preden me kdo napade, da take ni… sem eno tako lih učer v mestu vidu 🙂

Karakterno, pa da je več al manj vedno nasmejana, da pošteka tud kak bol zajeban štos, da ma smisel za humor (tega večini žensk pomojem primankuje), da ni zafnana, da ma neko energijo v sebi, lahko je mal shy, ampak obenem tud packa, pa da ni lih najbolj lena in da je športen tip (čeprav to nevem če je še karakter)… …pa preden me SPET kdo napade, da take ni – mam eno frendico k se zelo približa…

Ja …oboje skupaj, me pa lahko napadete, da ne obstaja :)))))

Pa tud to je zelo zaželjeno, kar je reku Playboy.
Da nima bivšega na speed dial 2 :)))) …ker moram rečt, da kle je neki resnice…

“lahko je mal shy, ampak obenem tud packa”

Smeh :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close