kakšne prve smučke
– nove ali rabljene?
– klasika ali carving?
– najkvalitetnejše ali ne?
Kaj ste vi kupili svojim otrokom? Naš 4-letnik lani še ni kazal interesa, letos pa si želi na smučke. Z možem ugotavljava, da za 20 smučarskih dni ni vredno kupit najnovejše opreme, pa četudi bodo še drugi otroci uporabljali to opremo. Drugo leto bo spet večji in bo spet potrebna nova oprema… Kaj ste vi počeli? Kje ste kupovali opremo? Koliko denarja ste odšteli?
Mi bomo morali res hitro v lov, saj zunaj spet močno naletava :-)))
karving, lahko rabljene (tako majhne so redko čisto zgonjene), vseeno katera firma. Po moje so najpomembnejši pancarji, ki morajo biti dovolj udobni, da se lahko nekaj časa tudi igra na snegu v njih, da mu je dovolj toplo (mu niso pretesni) ter, da se ok zapirajo (po moje je najboljše, če je samo ena klipsna za zapenjanje).
Pri dobrih treh letih je letos dobil pancarje, carving smuči, ki segajo do vrha prsnega koša in vezi do 45kg. Vse skupaj je v akciji stalo 22.000,00 SIT, kar se nama je zdelo proti cenam rabljene opreme (od 18.0000,00 naprej) sprejemljivo. Za zdaj ima suhi trening s pancarji po tepihu, na snegu pa bomo – upam – še ta vikend.
Lp