Najdi forum

kakšne kondome

Kakšne kondome naj kupim? Na bencinski jih imajo cel kup jaz pa ne vem za katere se naj odločim.
Kako naj vem kakšna velikost naj bo prava? Kako se vidi katera je velikost-kaj piše na škatli?
Kakšni bi ustrezali dolžini 16 cm?

jst nimam pojma

mislim, da imajo na pumpah vse univerzalne, tako, da po mmojem ni bistvenih razlik, ampak, naj ti raje odgovori še kdo drug! Kupi in probaj, saj niso tolk dragi!

Kondomi se prodajajo v treh velikostih
L = large size
XL = exstra large size
BLS = Big liar size

Jaz uporabljam Durex kondome. Kondomov je več vrst, recimo, nekateri so zelo tanki, drugi anatomsko oblikovani itd. Če želiš izbirat med resnično veliko vrstami kondomov pojdi v sex shop. Tam jih imajo tudi po velikostih, barvah, okusih in podobno:)
Tudsi tisti ‘Wet and wild’, ki jih imajo na ‘bencinski’ te zaščitijo:)
Veliko užitkov!

LP

a small pa nimajo, ali pa medium?

Imajo, sam jih je ravno zmanjkalo:)
LP

in kakšno velikost naj izberem za 16cm orodje?

Ti kar tiste na črpalki kupi, ne boš zgrešil.

LP

Jaz delam zdaj cez pocitnice na bencinski in ti povem, da najbolj kupujejo neke Sportex kondome, velikost pac klasicna, velikosti ravno ne mores izbirat. Ravno neke velike izbire pa na bencinskih ni.
Osebno pa prisegam na Durex, ki jih zaenkrat ima le redko katera bencinska.

Vprašaj za nasvet prodajalca. Ti bi morali znati strankam svetovati.

Najbrž je odvisno od tega, ali meri 16 cm ko ti stoji ali ko ti dol visi.

16 je ko stoji

Če bi visel pri 16 cm bi bil verjetno v stoječem položaju 30 cm :))

Ni nujno. Nekateri imajo dolge, ko jim visijo, pa pričakuješ kaj bo ko bo stal, pol si pa razočaran, ker ni bistveno daljši. Enim pa komaj kaj visi med nogami, pol pa sam usta odpreš, ko se se začne tista malenkost pokonci postavljat in komaj verjameš, kakšno dimenzijo doseže. Po tem, kar sem dozdej vidla sodiš nekam v zlato sredino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close