Najdi forum

Kakšne barve vrata

Mogoče tole vprašanje ne sodi v tale forum, vendar imate tukaj najboljše ideje…Torej, kakšne naj po vašem izberem barve vrat, če je kopalnica oranzno-rumena z wenge pohištvom, hodnik pobeljen na zivo oranzno, na tleh temno rjave ploščice, predsoba wenge- smetana bela. Dnevna soba in kuhinja sta česnja-modra, stene pobeljene na turkizno zeleno. Sama sem nekako razmišljala, da bi v dnevno soboin kuhinjo naredili velb (vrat ne bi bilo, za v kopalnico in garderobno sobo (tudi v oranznih tonih in cesnja omare) pa bi dala wenge vrata. ce bi dali vrata tudi v dnevno in kuhinjo, pa wenge ne pase. Bele ne pridejo v poštev, mi bela ne odgovarja, šesnja pa bi se potem tepla z oraznimi in wenge odtenki. Kakšnakoli ideja je dobrodošla. naš pravi, da preveč kompliciram, ampak on bi itak kupil najcenejša vrata, pa cetudi so kodrlajsasta…Nimam nič sicer proti najcenejšim, ampak rada pa bi, da se barve vsaj malo ujamejo, ze tako je kombinacija vsega kar divja…Res hvala za pomoč!

Mi imamo za dnevno-bivalni prostor tudi samo velb, brez vrat. Če se ti bo zdelo, da jih nujno rabite, jih boš pa dala naknadno, recimo cela iz mlečnega stekla ali kaj podobnega. Zakaj pa ne bi bila vrata tudi pisana? Recimo rumena ali oranžna?

Sama sem tudi razmišljala o pisanih barvah, vendar naš zal ni za to.

Meni osebno so najbolj všeč bela vrata, šele z njimi pridejo predvsem barve sten in pohištva do izraza.

Kaj pa vrata v barvi parketa?

Wenge + velb, v tvojem primeru, tako kot si razmišljala. Pri nas so dnevno bivalni prostori tudi brez vrat, vse en sam velik, odprt prostor z velbom za v kuhinjo. Še nikoli ni nihče od nas pogrešal vrat.

Vsekakor bi večino nareidla brez vrat. Tvoj prostori mi delujejo strašno pisano in niso ravano po mojem okusu. Jaz hočem vse v le nekaj barvah, vsak prosotr drugačen pa mi ni všeč. Odloči se pa vsekakor sama, ti boš živela v prosotru in všeč mora biti tebi!

kaj je velb?

obok – zaobljena odprtina tam, kjer so bila mišljena vrata 🙂 Upam, da veš, kaj milim 🙂

Beljen hrast ali beljen javor in vrata narejena po meri.Tako imaš tudi nešteto možnosti izgleda vrat-potek letnic, dodatki barv, vrst lesa v vratih….

New Report

Close