Najdi forum

Pozdravljeni!

Potrebujem mnenje drugih oseb. Spoznala sva se pred približno 4 meseci. Oba stara 50+ let, on ločen, jaz vdova. Po spoznavni kavici sva se strinjala, da nadaljujeva s spoznavanjem drug drugega. Najina “zveza” v tem času praktično ni nič napredovala. Ostaja na nivoju dnevnega telefonskega razgovora zjutraj in zvečer, ki pa so nekako krajši kot na začetku, srečanje in sprehod morebiti 1-krat na teden. Poljubček na začetku in koncu srečanja in to je tudi vse! Nobenih objemov, nobenih “ljubezenskih izjav”….. Povabil me je v termalno kopališče, a sva bila kot brat in sestra. Želi imeti partnerski odnos, a pravi, da ne zaupa ženskam. Ne vem na čem želi potem graditi partnerski odnos? Pravi, da je težko najti žensko, ki je pametna in hkrati lepa, sama sem namreč elegantno izpopolnjena, po drugi strani pa ima tudi on vsaj 25 kg preveč. Trenutno hujša. Torej med vrsticami mi je želel povedati, da naj ne računam na kaj več kot samo prijateljstvo, kajti ko bo shujšal, me bo načevljal? Jaz že razumem to tako! Zadnjič mi je v pogovoru mimogrede rekel, da mi ne pove vsega. Odgovorila sem mu, da vem, in da mu tudi jaz ne povem vsega! Iz njegovega pogovora sem ugotovila, da bi rad videl kje in v kakšnem stanovanju živim, rad bi, da ga predstavim svojim otrokom…. a jaz pravim, da še ni pravi čas. Otrokom sem obljubila, da čez prag mojega stanovanja bo stopil (če bo) le en moški, in to bo ta, ki bo resen…..ne nihče ne bo hodil na oglede….Že takoj na začetku poznanstva je jamral, da ženske ga želijo samo izkoristiti, da želijo, da jih vozi naokoli in plačuje vse stroške. Jasno in glasno sem mu povedala, da svoje stroške plačam sama in tega se tudi držim. Mislim, da je tako tudi prav! Če ga kaj povprašam bolj konkretno za nadaljevanje zveze ali o tem kaj misli za naprej, mi odgovori, da se on počuti v redu. V vsem tem vidim rdeče zastavice! Ne vem ali me intuicija vara, ali še vedno ljubi svojo nekdanjo ženo (po 6 letih ločitve), ali ima še kje kakšno …….Resnično sem zmedena.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Od kod je tip? Po opisu in funkcioniranju mi je zelo “znan”…

Draga gospa

ta moški je nezmožen sexa ( star 50+ ) verjemi mi stara sem 72 in vem !

išče gospodinjo

Pozdravljen Khmm 2299:  model je iz JV Slovenije.

New Report

Close