Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kakšna/katera prešita odeja (kovter)

Kakšna/katera prešita odeja (kovter)

A mi, prosim, lahko svetujete, kakšen kovter naj kupim zase, na kaj naj bom pri nakupu pozorna in morda, s katerimi ste vi zadovoljni (kdor je kupoval pred kratkim). Moja triletna Špelca ima takega od Odeje, ki je za pozimi dvojen, poleti se pa polovica lahko odpne in je pol tanjši, je iz bombaža, pere se lahko na 90 °C – imela bi takega, pa so tako dragi – no, vsaj hčerkin je bil, na srečo ga je dobila za darilo. Soseda mi ponuja kovter (za 7500 sit) in blazino od enega privatnika, ki to polni z volnenimi ostanki. Ampak tega potem ne moreš prati, jaz pa mislim, da je dobro, če ga lahko opereš. Kaj, če se mi kdaj Š. polula ali pobruha ali … A mogoeč kdo ve, koliko sploh stanejo ta dobri kovtri? Hvala za nasvete, Klara

Midva prisegava na Odeja Škofja loka. V bombažnem ‘ovitku’ je volneno polnilo. Izreeednooo topel. Veliko bolj kot iz perja. Lahko se ga čisti kemično v čistilnici, v pralnem stroju pa res ne.

Tamali smo kupili 140 x 200, precej drag : 22 000sit. Midva pa imava 260 x 200. Pred tremi leti sva ga kupila na totoalni razprodaji ene naše trgovine. In je imel enako cenokot danes tamal, danes pa je verjetno blizu ali celo čez 40 000sit.

Ko sem takrat telefonarila naokoli, je bil v običajnih trgovinah najin kovter 35 000, v industrijski prodajalni od Odeje pa 30 000. Poskusi še tam.

tudi jaz ga imam od odeje škofja loka. je odporen na pršice, iz antialergijskega programa in zato pride nekoliko tanjši, lahko se pere v stroju. ker je tanjši, imam pozimi včasih čezenj odejo. v spalnici imamo okoli 18stopinj. če imate bolj mraz, je verjetno pretanek. cene se ne spomnim, ni pa bila pretirana.
najbolje, da pokličeš v trgovino odeje (npr. v lesnini na brdu v ljubljani) in vprašaš glede izbire in cen.

Jaz sem ga ravno včeraj kupila v Kamniku. Dimenzije je 260X200, polnilo je poliester. Cena 14.900 SIT.

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

New Report

Close