Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija KAKŠNA JE VAŠA PREHRANA?

KAKŠNA JE VAŠA PREHRANA?

Mene, pa verjetno še veliko drugih, zanima, kakšne so vaše izkušnje glede prehrane. V mislih imam paleo dieto, prehrano po krvnih skupinah, ketonsko dieto….

Kaj jeste? Kje ste se to naučili? Morda ste kupuli knjigo? … Koliko časa to delate? Kako se počutite? Kaj se vam zdi?

Lahko tudi opišete prehrano nekoga, ki ga poznate, pa mu je pomagalo.

Na tem forumu smo že nekajkrat pisali o prehrani po krvnih skupinah. Slučajno sem pred dnevi zopet brala svoj prispevek in ugotovila…

Ko beremo, kaj je in kaj ni zdravo jesti, ni nujno, da je tisto zdravo tudi za nas. Ni vsaka zelenjava in sadje zdrava tudi za vsakega od nas.

Včasih sem svoje telo energijsko testirala in mi je pokazalo, da kodrolistnati ohtovt ni zame, tudi sladki krompir ne in morda še kaj. Nutricionistka mi je povedala, da jabolka, jabolčni kis in zelje niso zame… Pa sem jedla tudi tako hrano .. Fokusirala sem se bolj na energije.

Pred nekaj dnevi sem zopet poslušala po telefonu, da sem jaz …, ona pa je drugačna … Ja, pa je naštela nekaj mojih lastnosti in potem svojih. Pa sem ji potem razložila, da se mi sami ne naredimo takih, kot smo, da se tudi ona ni sama take naredila. Menda ima židovske prednike, Židje pa so imeli v glavnem krvno skupino B. Moja krvna skupina je pa A. Da imava midve različni krvni skupini in glede na to različno prebavo in značaj … Ja, tudi življenje različno prebavljava. Ko sem potem še enkrat prebrala to o značaju na internetu, sem bila res zadovoljna. Japonci in Korejci so več let to raziskovali. No, pa ne samo krvna skupina, tudi datum rojstva in okolje vplivata na značaj…

Tole o prehrani in karakterju glede na krvne skupine je res dobro vedeti. Potem nam je lahko marsikaj bolj jasno. Zakaj se neka oseba obnaša tako, kot se. Menda se Korejci pri partnerju najprej pozanimajo o krvni skupini.

Zanimivo je pa to, da se ne spomnim, da bi na webinarjih, ki sem jih poslušala, govorili o krvnih skupinah. Zato bi res rada izvedela, kakšne imate izkušnje. Dr. Eric Berg je ljudi razdelil po tipih. Podobno kot Kitajci.

https://www.google.com/search?q=medover … e&ie=UTF-8

https://potdozdravja.si/krvne-skupine/

Breda

Morda bo tole delovalo:
4 NAČINI PREHRANE ZA 4 KRVNE SKUPINE
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9815903

Breda

New Report

Close