Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? kakšen vzpodbudni verz?

kakšen vzpodbudni verz?

lep pozdrav vsem,

Iščem kakšen spodbudni verz ali pa misel za mojega očija, ki je trenutno v bolnici po operaciji prostate in v precej slabem stanju in z ne prav dobrimi novicami s strani zdravnikov…:-(
Ali ima kdo kakšno idejo ali pa link do takšnih pozitivnih misli? Bom zelo vesela za kakšen namig.:-)
želim vam čimveč sončka, optimizma in da bi se življenjska usoda prihodnosti odvijala vam v prid!

…Pusti včerajšnji dan za sabo in zdrsni v ta čudoviti novi dan, vedoč, da ti prinaša samo najboljše in pričakuj, da ti bo prinesel samo najboljše!…

Te misli so me pred nekaj leti spremljale v strahu, da imam spet raka. Na srečo so se uresničile in sem danes še tukaj. Tudi tvojemu očku želim enako! Naj mu te misli prinesejo zdravja in srečo!

Obema vse dobro!
Janez

‘ni pomembna velikost psa v boju, temveč velikost boja v psu’ (eisenhower)

uh ostalih zdaj ne najdem. lahko pa mu napišeš karkoli, kar prihaja iz tvojega srca. jaz sem potem misli, verze vedno napisala na en tak ful barven list in dala v zelo živahno kuverto in ji nastavila v kuhinjo, kavč, itd. zraven pa še kšn dober bonbončič-bajadera, rafaelo… zelo je bila vedno vesela:)
vse dobro vam želim!

še tale:
‘upanje v človeškem srcu je podobno plutovini na vodi. včasih jo lahko potisnemo do dna, toda vedno splava na površje!’

Veseli se vsakega dneva, negativne misli odganjaj tako naredi tudi z rakom, treba ga je odganjati stran………
Srecno!

Kaj pa če mu pošlješ svojo sliko… po moje mu bo to najboljša vzpodbuda??

Jaz sem bila zelo vesela medvedka, ki mi ga je prinesla v bolnico, na prvo kemoterapijo prijateljica. Takrat sem bila najbolj prestrašena, kako bo, kaj mi bo prinesla prihodnost.

Medvedek je bil zelo posrečen – z očali. Okoli vratu mu je visel napis na kartončku: “Ime mi je ZDRAVKO. Ko me pogledaš, se spomni, da nate mislijo Mateja, Marjana, Vilma, Peter in Ojzi.”

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Najlepša hvala vsem za vaše ideje!
vsem želim eno zvrhano vrečo optimizma, posoljeno s potrpežljivostjo in postavljeno v prostor, ki je nabit s srečo!

New Report

Close