Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kakšen vzglavnik pri manjši obrabi vratnih vretenc

kakšen vzglavnik pri manjši obrabi vratnih vretenc

Imam manjšo obrabo vratnih vretenc (pisarniško delo in seveda sem “že v letih”. Nameravam kupiti nov vzglavnik. Kakšen nasvet, prosim.

Anatomski vzglavnik vsekakor,potem pa sama presodiš, kaj ti ustreza, tako po ceni kot, materialu kot obliki -no ja oblike so skoraj enake. Primer, samo pretirane cene tu: http://www.dollar.si/izdelek/vzglavnik-iz-lateksa-ortopedic-vario?gclid=Cj0KEQiAvuWyBRDO_Yzhpv_4nvEBEiQANBdXMviKCPeYHTGe_ZWgPaahHxOL5A9WGsX7zYQztfe0wMwaAgkf8P8HAQ

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

anatomski vzglavnik iz spominske pene

Brez veze, pa carina in je mnogo dražje, kvaliteta pa en velik vprašaj. Saj jih imaš prinas tudi za 15 – 20 evrov, pa ni vse enako.Spominska pena gre po gostoti in spominska pena in recimo lateks tudi ni enako.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Ppdobne tezave,vsako kutro zalezan im razbolen vrat. Od vseh variant se mi je najbolj obnesel ajdov vzglavnik. Ko sem ga videla sem sicer dvomila saj se mi je zdel kr neki..ampak res mi pomaga. Bolecine so 80 % manjse…v teh mesecih se se nisem zbudila “zategnjena”. Prej nisem zjutraj mogla premikat vrat..da bi npr pogledala cevlje..ne da bi se pocasi bilece razmigala..zdaj tega ni vec. Mislim da sem celo neke kupone za nakup zasledila. Jaz sem v eni bio trgovini dala 25€…pri proizvajalcu direkt pa je 20.

Vzglavnik iz pirinih ali ajdovih luscin.
Tudi sama sem včasih prisegala na anatomski vzglavnik, spominsko peno…dokler nisem kupila pirinega. Imam ga pol leta in niti 1x se od takrat nisem zbudila zalezana, pa se mi je prej to pogosto dogajalo. Tezav s hrbtenico imam za 90 % manj. Oblikujes si ga kakor tebi paše, edina slabost je, da je “glasen”, ampak po treh dneh tega nisem več opazila.

Hitex, kupila na Petrolu zelo ugodno.
https://eshop.petrol.si/sl/petrol/vzglavnik-hitex-memodream-anatomic-32x52cm-pbl134063/
Prej sem imela že dva podobna, enake oblike, enih 10 let, težav z vratom nimam več. Še na dopust ga vzamem s sabo, kadar grem z avtom.

New Report

Close