Najdi forum

kakšen vzglavnik imate?

Na kakšnem vzglavniku spite, da se zbudite spočiti in brez bolečin v vratu?

pirin

Jaz filanega z ajdovimi lupinami, najmljša pirine, mož in sin pa nekaj poliestrskega :o)

Anatomski od Dormea.
Dobila sem ga kot darilo ob nakupu, sedaj pa ne morem več brez njega!

Jaz tudi anatomskega Dormeo, ki sem ga v Intersparu kupila za borih 16 evrov.

KAKŠEN JE AJDOV Z LUPINICAMI ALI PIRIN, KAKŠNA RAZLIKA?KAKŠNA CENA IN KJE SE DOBI ?

HVALA

poglej pod Biota ali Povšter na netu.

Tudi jaz, super je; sem pa kupila dva v paketu pred časom in enega odstopila očetu, ki se ga je v momentu navadil in tudi na drugem ne more več spat…

Hitex medical. Na dopustu ali potovanjih ga zelo pogrešam.

Ga dobiš pa za par dni za preizkusit, da vidiš, če ti odgovarja.

Špon, tole si bom omislila tudi jaz 🙂

Tudi pri nas so hitex-i. Ga pa nikoli ne pogrešam na počitnicah, ker gre enostavno vedno z menoj, oz. z vsemi štirimi.

Pirin, kupljen v Hoferju. Imajo jih enkrat letno in so zakon. Vsi naši sosedi so tudi zelo zadovoljni, pa prevleka je božanska, ker je podložena s filcem. Vseh ostalih deset anatomskih smo končno vrgli vstran.

Mi imamo že par let vsi pirinega ali pa ajdovega. Vsako leto naredim nove. Grem v mlin, kupim žakel pirinih ali ajdovih luščin (kar pač trenutno imajo) in vsem nam naredim nove vzglavnike. Pirini so nežnejši.
LP

vodnega in je super. rabiš le par dni, da ugotoviš koliko vode ti ustreza!

Koliko pa stane kg.pirinih luščin v mlinu in koliko kg. je potrebnih za en vzglavnik? Iz kakšnega materiala pa sešijete blazine v katere potem date piro?

En žakelj luščin je bil nazadnje mislim da okrog 5 evrov.Iz njega pa dobiš kar nekaj vzglavnikov. Najraje napolnim v bombažno blago. Sem naredila že tudi tako, da sem prevleko, ki je nisem več potrebovala napolnila in zašila luknjo.Ni potrebno kupiti pravega blaga za vzglavnike, ker ne leti ven kot naprimer perje.
Lp

SPALA SEM NA LATEX VZGLAVNIKU IN NI BIL VREDU, TUDI PREVROČ, NAKAR JE PO DVEH LETIH ZAČEL RAZPADATI, LATEX PENA SE JE ZAČELA DROBITI KO SEM HOTELA
OPRATI PREVLEKO IN JE BLO VSE POLNO ˝PRAHU˝ OD RAZPADLE PENE.

SEDAJ IMAM (ŽE 4 LETA) BEDDING MEMORY INFORMA IN JE ODLIČEN. POLETI NIKOLI NI VROČE V GLAVO, PRILEGANJE JE ODLIČNO IN VZGLAVNIK GRE Z NAMI TUDI NA DOPUST. CENA JE OKOLI 50€, AMPAK VREDEN VSAKEGA CENTA, PREVLEKA JE HIPOALERGENSKA IN SE PERE NA 60˝C. MOŽ IMA NEKOLIKO NIŽJI MODEL, KER RAD SPI NA TREBUHU IN NE MARA VISOKEGA VZGLAVNIKA. OBOJE, TAKO KOT POSTELJNE VLOŽKE SEM KUPILA PRI STUDIO TREND, KER SO BILI ZELO UGODNI IN NAREJENI PO MERI, PRIPOROČILA SEM JIH TUDI KOLEGICAM IN SO ZELO ZADOVOLJNE

Sandra, kje pa je ta studio trend?
Tudi mi smo v fazi nabave novih vzglavnikov. Ima še kdo kak predlog za dober vzglavnik?

New Report

Close