kakšen vzglavnik?
MI smo stari 19 mesecev in smo ga ze dali,ker rad spi na blazini. Kupili smo od Odeje takega kot Ajda vendar je presirok za poteljco, bil je 6500sit. Nato pa sem v Kopru v Intersparu nasla blazince, ki so ravno prav velike in precej nizke, pa se cca1500 sit stanejo, tako da sedaj na njem spi zelo rad.
Darja
Moj je imel skoraj do 4. leta vzglavnik, ki sem mu ga kupila kot dojenčku – torej skoraj nič. Potem je dobil vzglavnik, ki je malo debelejši, a vseeno ne pride čez celo posteljo (torej bolj “otroški”). Ima ga še danes, pri 7,5 letih.
kot odrasli, so tudi otroci različni…. Moja prijateljica recimo sploh ne more spat z vzglavnikom, meni jih ni pa nikoli dovolj….
Mi smo dali vzglavnik, ko je bila prehlajena, da smo jo malo privzdignili, pa še deko pod jogi…tako je lažje dihala in bilo ji je topleje…
vzglavnik je res zelo tanek..je pa prijeten in se ponoči prav objema z njim in uživa, vsaj kakor opazim, ko jo pridem pokrit..včasih ga pa tudi dol vrže, če ji ne ustreza…me je pa tudi že klicala ponoči na pomoč, češ da ga ne najde:))