Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kaksen pod imate v kuhinji?

kaksen pod imate v kuhinji?

Pozdravljeni!

Imam novo kuhinjo, a stari pod ne pase zraven, zato ga bom zamenjala. Kuhinja je cesnjeve barve.

Kaksen pod priporocate? Meni so vizuelno nabolj vsec ploscice, ki dajejo tak ‘starinski’ izgled (ali pa take, ki so v papirnici Leonardo v City parku po tleh), ampak bi bil verjetno prevec hladen in trd obcutek.

Parket mi je ze marsikdo odsvetoval.

Kaj se ostane?

Hvala za namige!

bralka

Imam parket (že v drugi kuhinji) in sem strašno zadovoljna!
Čeprav me je sprva motilo, bi sedaj kadarkoli dala parket.

Mene ploščice motijo, ker so hladne, drug poden mi pa ni všeč.

Se strinjam s Kate!

Kaj pa pluta? pa laminat?

Kate, tudi jaz ga imam, pa nisem ravno zadovoljna, saj ga je potrebno prebrusit, ker je poškodovan in grd.
Imaš zame kak nasvet, kako naj ga negujem, da bo lepši?

Miranda

Hojla!

Mi imamo v kuhinji že 5 let laminat, pa sem zelo zadovoljna. Ploščice so za moj občutek premrzle.

Lep pozdrav vsem skupaj Mihaela

mi imamo tudi laminat v kuhinji in smo zelo zadovoljni…prijatelj si pa pravkar ureja stanovanje in ima prav tako kuhinjo iz češnje in je dal tudi takšen laminat..kakšen je končen izdelek še ne morem povedat, ker še nisem videla..meni tvoj predlog s plošicami ni slab…

Hm … nimam:))) Je pa odvisno od parketa – torej od kvalitete samega lesa in pa lakiranja. Jaz nimam nobenega problema. No, v tej kuhinji smo ene 4 leta. Čez nekaj let bo pa tako treba tudi drugje na novo brusit itd…:)

Jaz imam pred pomivalnim koritom na tleh tisti bombažni tepih (ne spomnim se, kako se mu reče), za drugje pa pravzaprav ne vem, zakaj bi se bolj uničil poden kot recimo v jedilnici. No, včasih že kaj pade dol, a tako se uniči tudi drug material.

Mi imamo ploscice..res pa je da kuhinja ni zelo velika in da zivimo v bloku ki je zelo kurjen tako da ni tako hladno..je pa super za ciscenje ipd.

www.studentarija.net

mi imamo ploščice v kuhinji in v dnevni in je super.Res pa je da imamo tudi talno gretje.
Pozimi je lepo toplo in hodimo bosi, poleti pa je hladno in je tudi super ker se ohladiš.
jaz jih ne bi zamenjala za noben parket, predrago in preveč dela je z njim.

Jaz imam parket in je super- res je, da ga bo treba prebrusit in prelakirat- toda imamo ga že skoraj 18 let in je “dal čez” dva otroka:-)…Meni je všeč, ker deluje toplo, ni zahteven…..Sicer pa stvar okusa….

LP

pluta..zakon

mi imamo laminat v razlicni kombinaciji barv

Laminat in sem zelo zadovoljna.

Lp, Maja

Se strinjam – pri nas enako.

Pri nas kuhinjo zelo veliko uporabljamo, praktično čez ves dan. Vsak dan kuham kompletna kosila, zato tudi veliko pomočim, mariskaj mi pade na tla, ko zlagam mokro posodo v pomivalni stroj tudi kaj pokapljam, …. skrakta naša kuhinja je kot neke vrste delavnica in zato prisegam na topli pod v vzrocu plute. Po celi hiši (razen v kopalnicah) imamo parket, ki pa je na žalost bolj slabe kvalitete oz. zelo slabo polakiran, glede na to izkušnjo pa ga v kuhinji ne bi imela, ker bi se mi ga zdelo škoda in bi se sekirala, če bi ga npr. pomočila. Tako pa mi ob vsem hitenju ni potrebno nič paziti, če kje kaj pomočim, ampak ga samo prebrišem s suho cunjo.

Imamo keramiko. Prej smo imeli parket in je počila neka cev od vodovoda in ga je dvignilo. Zato smo položili keramiko. Po moje je za v kuhinjo res najprimernejša keramika.

ina.

Mi imam o v kuhinji laminat, smo meni se vseeno tudi laminat zdi malo hladen. Mi je pa boljši za negovat kot parket. Moja mama pa je 14 dni nazaj kupila novo kuhinjo in ni vedela, ali naj po tleh položi ploščice ali laminat. Šla je glegat v Chemo v BTC v Ljubljani in tam našla alternativo – laminat, ki izglega kot rustikalne ploščice. Imajo ga v sivkastih odtenkih in v rjavkasto-beš. Izgleda SUPER!!! Kot da ima položene ploščice, v bistvu pa je laminat. Jaz bi se takoj odločila za kaj takega!
LP

nataša

Sem za parket.
Pred koritom in pomivalcem imam tepih, pod in okoli otoka, kjer je kuhalna plošča pa zelo grobe in neuničljive ploščice s široko(3cm)fugo.

Drugače pa so mi ploščice iz Leonarda čudovite.

Tudi pri nas imamo parket. Ko smo ga polagali, sem bila skeptična, ampak sedaj ga ne bi zamenjela za nič drugega! Lahko se čisti in je topel.

New Report

Close