Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kakšen otroški bazen je primeren?

Kakšen otroški bazen je primeren?

hčerka je dopolnila 5 mesecev, zato razmišljava o nakupu bazena – takega plastičnega za na balkon. Kakšnega nama priporočate oziroma bolje ali katerega odsvetujete.

predvsem je važno, da si skoz zdraven, da ne pride do ………….veliko užitkov

Predvsem ne prevelikega, da boš lahko hitro zamenjala vodo če pride do kakšne nesreče saj naši sončki najraje kakajo takrat ko ni treba in da ne boš spustila duše ko ga boš napihovala. Aja, pa lahko ima mehko dno za napihnit če ne boš verjetno podlagala kaj spodaj da otrok ne bo sedel na trdem tako kot moramo mi to počet, žal.

Pa veliko užitkov v čofotanju

Tadeja

ups sem ti spol spremenila, se oproščam

Svetovala bi ti, glede na lastne izkušnje, da kupiš bazen, kateri ima stranice za
napihnit, da je lepo mehko. Ne pa tistih, ki imajo trdne stranice – težje se ga tudi
shrani, ko ni v uporabi.

In kot so rekli pred menoj – zmeraj biti prisoten.

Pa dosti užitkov!

Mi namesto bazenčka uporabljamo kar čoln, ker se tudo dno napihne, da pikec ne sedi na trdem.

Pozdravljen,
nam je najbolj prišel prav majhen napihljiv čolniček. Služil nam je kot bazenček, fino je, ker je bilo v njem res malo vode in so otroci lahko čofotali, ni pa bilo velike nevarnosti za potopitev, ker so bili vsaj z treh smeri fiksirani z napihnjenimi stranicami. Seveda pa je bil VEDNO eden od odraslih poleg. Malo vode se tudi prej segreje in če se otrok pokaka vanjo, se hitro zamenja in opere. Na morju nam je služil pa tudi kot čolnilek. Doma, v dnevni sobi pa kot zanimiva igrača, v katero se pleza in leze, obrne narobe pa je pravi gusarski otok, prostor za skrivanje, ….

Mi smo lani, ko je bil mali star 6 mesecev, kupili manjši, okrogel, pisan, napihljiv bazenček. Mislim, da je premer 112 cm. Bil je tudi zelo poceni; nekaj več kot 1000 sit, se mi zdi.

New Report

Close