kakšen okus ima sperma ?
bio že, vendar je po neki zelenjavi lahko kar grenka…
Aha izkušnje torej? Sj zato se pa prehranjuje zmerno pa se je raznoliko prehrano ala več vrst sadja/zelenjave ne samo meso. Mal grenkobe pa tud ni tko hudo če že pride do nje ane da ne?
no meni ni nic hudega, mam prevec rada te stvari…
Kaksn okus ma sperma? Po spermi..
pr spermi je tko da je ful odvisno od hrane ki jo fant u kratkem je. enim dobra drugim ne. men ni ušeč zato prakticirava da mi pride v usta vendar je ne pogoltnem ker mi je pregrenka in tako ne okusim toliko grenkobe.
se mi pa zdi da če res res padem v tovrstno zadovoljevanje je občutek neverjeten in nekak odmislim ta okus.
(občutek le kot to ko pomisliš KAJ imaš v ustih)
je pa za poskusit če ne drgač zarad izkušnje za naprej
Od mojga fanta je kar dobra, ker ne kadi in ne pije alkohola. Mi je normalen okus, včasih rahlo grenek, ampak ni krize. Tko uživam, da me niti ne moti malo grenkega okusa. Čau!
Jaz sem poskusil pojesti svojo spermo in sm kar bruhal potem (bila je ZANIČ!!!) in sem se tako slabo počutil, da niti v šolo nisem mogel it. Tako, da za nekaj je bilo dobro. 😉
Deska moj kadi pa tut spije kej ucas pa nkol nima zanc sperme!ucash se mal na slatko povlece
Meni je tudi kar užitna
A ste smešne ženske :). Ne pogoltneš jo, da ne bi čutla okusa, pa sej nimaš brbončic za okušanje v grlu. Dlje k motaš spermo po ustih, se pravi jo izpljuneš, preden prideš do prtička al pa kopalnice poznaš že vse okuse vsebine, ki jo maš v ustih :). Najbolš je, da penis potisneš mal globlje v usta, ne preveč, tik preden fantu pride in pol spermo sam pogoltneš, takoj, ne pa da vse skupi še po ustih vrtiš, če je seveda tak problem v okusu. Mene je blo tut na začetku strah in sem tko nrdila in res ni mela nobenga okusa oziroma vsaj jst ga nisem zaznala.
pa sej sperma nima okusa po dreku d je neb mogu kdo pojest.js jo ponavat plunm vn zto k se mi sproz refleks za bruhanje c hocm pogoutnt.ampak ne zarat ukusa.zarat tega k je sluzasta.in nc sluzastga nemorm pogoutnt.
A se sploh zavedate da jeste potencialni zarod???
Jaz sem enkrat probal svojo spermo (svršil sem v en kozarec). In malce popil (pravzaprav vso).
Zadeva ima res bolj slab okus in ni čudno, da ženskam to ni neka specialiteta.
Faf bolso hrano zacni jest pa pol probi bos se hotu.
Jaz pa nisem ljudožerka ne pretiravi sperma ni clovk ampak tekocina
jejte anans ,po po treh dneh vsak dan malo za posladkat…
pote mje sperma ful sladka…
pa ne sam ananas ampak nasplosno sadje in sladka hrana. samo negre pretiravat s sladkorjem
Kaj potem imajo kitajci ziher najboljšo spermo zaradi tistih sladko kislih piščancev, sladko pekočih juh…?
meso in poekoca hrana dajejo OGABEN okus sperme. Kitajci so itak mim za moje pojme (vizualno, vecina tudi mentalno). zdaj so na japonskem celo odprli SHITBURGER….njami
NEE upam da ti jo še ni dal v usta… obstajajo tudi s tem da ti jo oralno not spusti okužbe!”
Forum je zaprt za komentiranje.