Najdi forum

kakšen naziv imaš Igor

kot jogijski reklamant?

Meni delujšek kot aroganten pezdetek, ki je na internetu našel cel kup strokovnih člankov o jogi in delaš copy-paste zmazke.

Predstavljam si, da je človek kateri živi življenje z jogo, poduhovljen, umirjen, spoštuje sočloveka in kot tak nikoli ne bi pisal članke z VELIKIMI ČRKAMI, ker to pomeni tuljenje in vpitje na tistega kateremu so namenjene.

Zvij se v položaj namaskarasana, trebušno dihaj in se sprosti brez nirvichara.

Itak ne boš objavil, si pa prebral!

Z velikim veseljem objavim takle prispevek, ga ne ocenjujem in ne komentiram. Vsakdo ima pravico do svojega videnja.

Sem se pa spomnil neke zgodbe o samuraju, starem mojstru, ki je poučeval svoje učence nekje v Tokijskem predmestju. Nekaga dne ga je želel mlad, nadut samuraj izzvati k dvoboju in , ker se stari samuraj ni pustil izzvati, ga je mladi začel obkladati z vsemi mogočimi žalivkami. Stari samuraj ni reagiral in mladi je pač odnehal in odšel. Učenci so bili začudeni, da se stari ni odzval na vse tiste žalivke, da bi vsaj obranil svojo čast pa četudi premagan ali celo mrtev. Stari samuraj jim je odgovoril:

“Teh žaljivk nisem sprejel. Veste, to je, kot če dobite za darilo čokolado in je ne sprejmete. Čigava je čotem čokolada?”
Mladi učenci so mu odgovorili:
“Ja od tistega, ki jo je prinesel!”
Stari samuraj se je samo nasmehnil:
“Vidite, tudi žaljivke, ki jih nisem sprejel, so ostale pri nadutežu!”

Pa mnogo lepega ti želim v novem letu!

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

G. Igor.

Iz zapisa, ki je zapisan pod vašim imenom je moč razumeti, da je pisec prispevka doživel kot naduteža in se zagledal v osebo z takšno “diagnozo”.

Zanimam se, kakšne zakonitosti ste upoštevali pri tem.

Lepo bodite.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Iz Prevega kozmičnega zakona sem upošteval navodilo: “NE SODI!” In seveda prvo zapoved: NE PRIZADENI! Osebek pa ima seveda vso svobodo do tega, do izražanja svojega mnenja, svoje resnice in svojih dejstev. Mislim pa, da je bil moj odgovor povsem jasen in, da ne potrebuje nobenih dodatnih pojasnil.

Hojla…

Našla sem zanimive bloge in jih prebiram z užitkom…in MODERATOR
moj POKLON, za zgornji članek…

Lp Maja

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close