Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Kako zvišati levkocite

Kako zvišati levkocite

Moj naslov je moje vprašanje!? Kako pripomorem k zvišanju levkocitov? Moja vrednost je 3,5,…za operacijo jih potrebujem najmanj 5!
Prosim nasvet!

Hvala in lep pozdrav

Spoštovani!

Če je vzrok temu viroza, bo treba počakati, če pa so k temu prispevala določena zdavila, potem bo izobljšanje nastopilo šele po prekinitvi zdravil. S prehrano ali drugimi aktivnostmi, to ni mogoče. Paziti je treba, ker se pri posameznikih včasih levkociti “lepijo” na žilne stene, oziroma se držijo bolj ob strani in jih lažno ne najdemo v vzorcu krvi.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Pozdravljeni,….
pišem vam ponovno ker se moja vrednost levkocitov ni zvečala ampak iz 3,5 padla na 3,1. Viroze nimam in je v teh skoraj 2 mesecih odkar mi jih merijo nisem imela. Ali je to normano(nizki levkociti)? Jaz bi jih sicer rabila najmanj 5 ker čakam neko operacijo(zato mi jih na 14 dni merijo), ampak zanima me čisto iz splošnega zdravstvenega vidika ali je možno da se kaj v meni kuha in ne vem!? Je stres lahko tudi povzročitelj nizkih levkocitov?
V primeru nosečnosti-je to nevarno za plod?

Opravičujem se ker sem vas zasula s svojo nevednostjo, ampak kljub temu upam na vašo pomoč!

Hvala in lep pozdrav

Spoštovani!

Gre za relativno nizke levkocite, vendar stanje ni alarmantno in ne vem, zakaj naj ne bi bili v stanju biti operirana? Problem so levkociti pod 2 x 10 na 9/L.

Razlogi so lahko številni in o vseh se brez drugih znakov lahko le ugiba. Zelo možen razlog je posebnost, da se levkociti zadržujejo bolj ob robu žile in jih zato v vzorcu lažno dobijo manj. Najbolje bi bilo, da vas pregleda hematolog in razčisti, če gre za to stanje.

Tudi na nosečnost naj nizki levkociti ne bi smeli imeti vpliva.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

NAjlepša hvala za vas cas in odgovor. Moram vam povedati, da sem bila včeraj pri zdravniku zaradi nenadnega šumenja, piskanja in masenja v ušesih ki ga je spremljala še slabost in tiščajne v trebuhu,…nič posebnega ni bilo odkrito, rahlo šumenje in piskanje in sploh čudenobčutek pritiska pa je še vedno prisoten. hotela sem vam samo povedati, da so mi ponovno pregledali kri in da je bilo sedaj pristnih 5,3 levkocitov! Zanimivo!
Kakorkoli ze hvala za vašo pomoč in lep pozdrav,…šumenje pa upam da bo minilo!

lp

Objava čaka odobritev

New Report

Close