Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo kako živeti brez zdravil – znižan tsh

kako živeti brez zdravil – znižan tsh

Partnerju so odkrili, da ima močno znižano vrednost hormona ščitnice (S-THS L 0.005).
Zanima me, če obstajajo kakšni homeopatski pripravki, ki uravnavajo delovanje ščitnice. Zelo rad bi si pomagal na naravni način, če bi bilo le mogoče.
Živiva dokaj zdravo in zaupava alternativni medicini, saj nama je že velikokrat pomagala.
Hvala vam za pomoč!

Počuti se v redu in nima nobenih težav.

Nimam izkušenj s tem, sem pa nedolgo tega zasledila en zapis o tovrstnem zdravljenju v naši skupini na FB Ščitnica-naravni hormoni in alternativno zdravljenje https://www.facebook.com/groups/scitnica/ . Če se tukaj ne bo nihče javil, priporočam FB skupino.
Lep pozdrav,

Alenka

Ojla,
jaz hodim v Zg k Katarini Vrljič.

Jaz se sicer nebi s tem igral, ker nivo hormona ne moreš kar tako doma kontrolirati. Sem pa zasledil knjigo, za katero mislim, da ti bo prišla prav. V njej lahko najdeš informacije kako uravnati TSH na naraven način. Srečno! 🙂

Naslov knjige: Uravnajte ščitnico in rešili boste 100 težav hkrati (avtorja žal ne vem)

Pri vsem skupaj moraš natančno opredeliti kaj ne štima.
Če je znižan TSH (ki NI hormon ščitnice ampak pokazatelj nivoja hormonov !), pomeni da je ščitničnih hormonov PREVEČ in je potrebno ščitnico zavirati v delovanju in NE spodbujati. V bistvu bi bilo potrebno preveriti stanje hormonov fT4 in fT3. Verjretno so previsoki.

Delno se to da uravnavati tudi s prehrano, morda preberi knjigo Sanje Lončar URAVNAJMO ŠČITNICO.

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close