Kako zavrniti moškega?
Punce zanima me kako zavrniti moškega, ko vas nekaj časa tehnično osvaja. Meni se je namreč dostikrat zgodilo, da se po resnem razgovoru moški sploh ni hotel pogovarjati z mano, ali pa me je ignoriral. Včasih sploh nevem kako se takrat vesti, da kdo ne bo mislil, da si se malo ogrela. Ker dosti je takšnih, ko rečeš kakšno prijateljsko pol pa misli, da si na pol njegova.
Hm, mene pa kot moškega zelo zanima, kaj pomeni izraz
” tehnično osvajanje ” ? Je to fizično osvajanje, osvajanje
z besedami ali kombinacija ? Ali gre za kako posebno,
sicer manj znano tehniko ?
Takšno, ko te moški zapeljuje tako, da si niti najmanj ne moraš misliti hmmm….ali pa nočeš. No nekaj takega. Jaz sicer vem kakšno, pa nevem kako bi to razložila. Oprosti.
Aha spretno. No nekaj takega.
Nekateri tipi ne zaštekajo da te pač ne zanimajo in se ne odlepijo od tebe, dokler jim ne rečeš direktno.Potem pa so užaljeni in te razglasijo za prevzvišano in ošabno.Sama se v taki situaciji potrudim, da tipu na lep način nakažem da pač nisem zainteresirana, ker se zavedam da nekaterim ni lahko zbrati pogum in stopiti do ženske.Ne vem, poveš mu na primer da si zasedena, če pa te pozna osebno mu rečeš da te v tem času tipi ne zanimajo ali kaj podobnega.V glavnem,vedno poskusi biti prijazna(seveda če se tudi moški do tebe vede spoštljivo).
ciao
Eden izmed načinov je ta, da ga prijateljsko opomneš, da mu smrdi iz ust. Lahko to tako zamotaš, da si bo gor prišel šele čez 2 uri..
Forum je zaprt za komentiranje.