Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kako zatemniti okno? Ampak res zatemniti! NUJNO!

Kako zatemniti okno? Ampak res zatemniti! NUJNO!

Rada bi RES ZATEMNILA OKNO.
Gre za strešno okno ki ima žaluzije ki so polomljene, zdaj bi rada kakšno drugo varianto ki bi naredila v sobi “res TEMO” – skozi žaluzije sonce pritiska direkt na otroško posteljico.

A kdo ve kje kupiti kakšno res temno folijo – bi jo kar na šipo prilimala…….ali kakšen drug uporaben predlog…! Hvala!

Mudi se mi pa zato ker grem jutri po opravkih v LJ in bi šla hkrati tudi to iskat, ker sicer ne hodim prav pogosto v LJ.

V BTCju, mislim da je hala A, je ena trgovina z avto opremo…ne vem imena. Tam sem pred leti kupil samolepilno folijo za zadnjo šipo, da psu ni direkt sonce v glavo nabijal. Poglej, mogoče še imajo.

Joj, ne morem se spomniti, kako se reče, ampak pride kot nekakšna trda zavesa iz blaga. Povlečeš čez okno, če hočeš imeti temo, če nočeš, pa spraviš kot rolo. Če polepiš okno s folijo, ne boš mogla kombinirati tema-svetloba.

Pokliči monterja senčil in bo tik tak rešil zadevo. Ne morem razložiti iz prve roke, ampak vem, da imajo pri prijateteljih zunanje senčilo in temo, kadar jo želijo imeti.

v Obiju prodajajo zatemnitvene zavese.

http://www.sm-sencila.com/

Mogoče iščeš kaj takšnega? Res super zadeva,izbire pa kolikor hočeš.

LP

Jaz sem kupila zatemnitvene zavese. So zelo gosto tkane in res čeznje ne pride nobena svetloba. Meni ni žal da sem jih kupila. Se pa blago dobi na metre in tako zašije kot zavese. V tvojem primeru pa pač na rolo.

Mislim, da bi to morala dobiti v trgovini z zavesami.

poglej na veluxovo spletno stran. imajo kombinacijo senčila(proti soncu) in zatemnitvene zavese(plise). mi imamo to kombinacijo in je res učinkovita tako proti vročini, pa še popolnoma zatemni .

Če imaš veluxovo okno lahko dokupiš notranji rolo, ki naredi popolno temo.

natasa

New Report

Close