Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kako zapustiti fanta?

Kako zapustiti fanta?

pozdravček!
Imam zelo hud problem, ki mi jemlje spanje in me spravlja v jok že dolgo časa. Namreč, imam fanta, ki ga imam nadvse rada in me ima tudi on rad, a karakterno ne paševa skupaj.
Jaz sem bolj mirna in bi rada bila veliko skupaj z njim, on pa ves čas dela in ga nikoli ni, tudi čez vikende, ker ima tak posel.
Vem, da je ljubezen med nama močna, a boli me, ker ne dobivam dovolj pozornosti. Morda sem sebična, a preveč ga pogrešam.
Zaradi tega sitnarim in se pogosto prepirava, zadnje čase vsak dan. Tudi sex je vse redkejši.Čeprav se veliko pogovarjava, ne najdeva rešitve. On se poslu ne more odpovedati…
Začela sem razmišljati, da je edina rešitev, da greva narazen. A mi srce ne pusti!Poleg tega pa sva si popolnoma obnovila in uredila novo stanovanje, kar je tudi finančni zadržek.
Poleg tega ga ljubim in si ne predstavljam življenja brez njega.
Kaj naj storim….?
Obupana

potemtakem ga ne se zapustit, ker ti bo preveč hudo.cimmanj se obremenjuj z njim, hodi ven in spoznavaj nove, bol zanimive ljudi.probaj v njem vzbudit kancek ljubosumja.zacni ga zajebavat.najbol pomembno pa je to, da si poisces drugje, cesar nimas doma.sele nato, ko si bos nasla bolj primernega fanta in se zaljubila, zapusti starega.mogoce pa se on tacajt poboljsa.

Če se ti zdi, da je pametno obdržati tega tipa, to vsekakor stori. Seks in pozornost , ki si ju potrebna,pa lahko seveda dobiš tudi kje drugje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lilika, bolj plitke izjave, pa še nisem slišala…. zate je življenje verjetno igra, verjetno si človek, ki se ne ozira na sočloveka, ki je preveč sebičen… na tak način se ne bo nič rešilo.
Obupana, bolje da tega ne poslušaš ker če boš to delala kar ti svetuje zgoraj omenjena oseba, se bodo težave šele začele… verjemi mi…
Tudi sama sem bila vedno zelo zaposlena, ljubila sem svojega fanta… veliko preveč kot si je zaslužil, pa se je on raje igral z drugimi…
Pa ni vzbudil pri meni ljubosumja, temveč samo to, da je prešibek človek, da bi zmogel prenašati probleme vsakdanjega življenja….
Hmm ja treba si bo vzeti čas tako ali drugače….

nared mu uslugo in ga pust. noben si ne zasluž, da bi hodu s punco, ki tko razmišla.

Fora je v tem, da boš danes težko našla nekoga, ki ima dobro oz. spodobno plačo in dela samo striktno 8-urni delavnik od 7h-15h. Nekje boš morala popustiti. Saj večina ljudi je danes precej zaposlenih, ampak so pa zato vikendi oz. dnevi, ko si/sta/so frej, toliko lepši, če jih le znaš dovolj dobro izkorisititi. Veš kaj ti redlagam? Najdi si zaposlitev (pa ne takšno, kot jo omenjata lilika in Spider :o) ), pa boš videla, da boš lažje prenašala tiste urice in dneve, ko ga bolj malo vidiš. Če pa tudi to ne pomaga, potem pa ni arobe samo to, da sta premalo skupaj …

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

Čisto tipičen tvoj odgovor Spider. 🙂

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

Ojla, RaQelle, kako si kaj? 🙂

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Drucga si najdi.

Jst vedno govorim, da ni tolk važna kvantiteta skupno preživetega časa, pač pa kvaliteta. In v tvojem problemu bi se mogla sprijaznit s tem, glede na to da imaš precej zaposlenega tipčka. Namesto, da se v skupnih trenutkih prepirata, si raje vzemita vikend samo zase, se razvajajta, pogovarjata (brez kreganja, tečnarjenja…). V nov teden bosta oba šla kot prerojena.

V svoje prostem času, ko njega ni si poišči družbo, pejt s frendicami ven, kak kino, kavica…mogoče si omisli kak družaben šport (aerobika, tae-bo ipd..), tečaj tujega jezika…v glavnem zapolni tisti čas ko nista skupaj.

Tvoj način sebičnosti oz. posledično sitnarjenje, pritiskanje na tipa…vse to pripelje do kreganja, slabših odnosov, manj seksa…Naj tip ne bo tvoj cel svet, imej še svoj delček življenja —> ne bodi cmerav, jokav parazit.

Če tega nisi sposobna je najbolš da gresta s tipom narazen. Ker noben kolkr tolk pameten osebek svojega utečenega življenja ne bo drastično spreminjal (opustil službo, nehal imet svojo družbo…), zato ker ima partnerja. Kompenzirajta.

od te obupane fant ocitno ni v redu. Po moje ona cuti da neki ne stima ker se ji ocitno ne posveca niti takrat ko sta skupaj. mislim da je problem v casu ko sta skupaj in ne v tistem ko nista.zato ga ona mora nekako prebudit, saj je fant mogoce samo odplul.samo s pogovorom in sekiranjem pa bo dosegla bore malo.

fant se bo pač moral vprašati, kaj mu je bolj pomembno.
morda se poskusi pogovoriti in ga vprašati, kje vidi smisel vsega tega, da gara cele dneve. kaj ga sploh osrečuje? ali sta to vidva ali je to nova italijanska kuhinja, mogoče zavidanje drugih, dokazovanje sebi ali pač nekomu drugemu itd.?
mladi velikokrat preveč zagrabimo nove priložnosti, dobro plačo itd. na nek način nam je to vsem dobro znano. vsekakor pa je ljudem kasneje velikokrat žal, ko niso izkoristili priložnosti, ki niso povezane z delom in denarjem.
pa še to, kako si ne moreš predstavljati življenja brez njega, ko ga pa že lep čas živiš?

Kolikor sem lahko prebral, nima TIPA, ampak FANTA.

ej a ne moreš malo potrpet,on se trudi in gara kot živina za vajino prihodnost da bi vama bilo lepo,ti pa razmišljaš kako bi ga pustila,
ne morem verjet 🙁

_____________________________________ življenje ni orehova potica

vprašaj se kako bo čez 5, 10 let.
Ali bo on samo delal, ti pa boš vedno sama z 2 majhnima otročkoma.
Pogovoriti se morata. Ali je to vseskozidelovno obdobje ves čas traja, ali je to vprašanje stanovanja, ali kaj…? Če je vse ostalo klapalo, naredita kak kompromis.

Takrat, ko ga ni doma si najdi drugo zaposlitev… hobiji, prijateljice, ….

Joj ko sem prebrala tvoje pismo, se mi je zdelo, da sem ga napisala jaz, le da si jaz ne postavljam vprašanja kako ga naj zapustim.

Drugače pa je vse isto……..

So ti že drugi dali dobre nasvete (nekateri), če si za klepet se javi če želiš, seveda ti ne morem dati nasveta kako se ga reši, lahko pa ti povem kako midva vozima skozi….

LP

[email protected]

če sta si že uredila stanovanje pol sta že dlje cajta skupaj in torej si že od vsega uačetka vedela kako službo ima….nefer je zdaj začet težit

Mogoče ni čist jasno ….. ženska pač rabi še kaj drugega kot denar…. Lahko je plača težka tudi milijon, ampak če ni druženja, pogovora… gre vse skupaj v maloro :((((

Saj menda ne moreš biti skupaj zaradi denarja? Življenje je prekratko :))

Se strinjam z Robijem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close