kako zanositi, da bo fant
Midva imava bojda fantka (tako so rekli na NS in na naslednjem pregledu, ko se je že bolj videlo) – no jaz bom verjela, ko bo zunaj.
Vem pa točno, kdaj sva ga spočela – moj je imel ogromno dela, jaz pa tudi in sva tisti mesec res samo takrat, ko se nama je zaluštalo (predvsem meni, mojemu se itak skoz nekaj seksa :))). Seksala sva kar v garaži na avtomobilu in zelo na hitro (že zardevam), ker ni bilo časa in veliko poželenje. Pred tem nisva 4 dni in zatem sigurno cel teden ne, je pa menda bilo to ravno nekje na sredini cikla, če se prav spomnim.
Jaz pa ugotavljam, kaj točno naj bi kazala ta tabela. Če določim mesec na dan zadnje menstruacije (september), mi kaže punčko, če pa ga določim na dan, ko bi bila ovulacija (oktober), pa fanta…
Napovedi do sedaj: najprej so nam napovedali punco, potem fanta… za končni rezultat bo treba počakati še mesec in pol… 🙂
Aja, pa fant naj bi bil, če je sluznica bolj bazična (k temu menda pripomore tudi orgazem), če je bolj kisla, pa punčka…
Ajoj… Kot je že par predhodnic napisalo “samo da je dete zdravo”! Nikoli ne bom razumela, kako ene na silo želijo določen spol? Kaj vse bi ene dale, samo da bi imele otroka… In kaj bi ene dale samo da bi bil otrok zdrav… Kaj bo bo in lahko smo hvaležne da je z otrokom vse vredu. Na žalost se tega marsikatera sploh ne zaveda, vse jim je samoumevno. Kako se bo kasneje punčka počutila, če bo izvedela, da si je mamica med nosečnostjo zelo želela fantka?
Ah, sej ni tako hudo, kot se slisi. Zelja je eno, glavno da ne “zahtevamo”, da je izpolnjena, a ne?
Mi imamo zdaj tri punce, tako se da tole z ovulacijo pri nas ni izslo.
Seveda bi pri nas prislo prav malo popestritve po dveh puncah, je pa prav tako v redu, ce so tri. Prav nic jim ne mislimo teziti, ker niso fantje 😉